Supík-klepe kompletně nový předek-vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Supík-klepe kompletně nový předek-vyřešeno
Zdravím, komplet nová náprava + nové spojovačky a čepy řízení, vydrželo to 7 tkm v klidu a teď se ozývá při pomalé jízdě třeba v koloně nepravidelné jakoby gumové klepání od pravého kola, nikde žádná vůle, vše utažené, jediné co se neměnilo jsou gumová lůžka na stabilizátoru, ale ty prý neodcházejí, v rejdu nic necvaká, perko na brzdiči je napnuté, tak už si nevím rady, mohl by toto dělat kloubek, u spolujezdce se prý mění často, nebo tlumič který nerosí a krásně tlumí?,ještě možnost horní uložení tlumičů?-měnil někdo už v těhle km? mám 160 tkm díky za účast
edit: vyřešeno kdo by to byl řekl, ale horní ramena jsou po 10-ti t.km v riti, teď povolili úplně, budeme reklamovat
edit: vyřešeno kdo by to byl řekl, ale horní ramena jsou po 10-ti t.km v riti, teď povolili úplně, budeme reklamovat
Naposledy upravil(a) dalas dne 01 bře 2009, 17:39, celkem upraveno 2 x.
Ahoj, nápravu jsem dal taky komplet NEW a tuká mi tam taky stále, ale přišel jsem na to že mi to dělá palubovka- jakoby loupe! nemáš něco obdobného? zvukem to připadá jako od horního uložení
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
tak dneska na heveru, horní uložení bylo trošku vymačkané,ale docela v poho, na pístnici tlumiče docela vůle, dané nové misky, dorazy, a tlumiče a co myslíte, je to tam pořád
, se asi pos..., nějaké nápady
uložení převodovky mi měnili, ale je fakt, že ted' jsem se na to nedíval, mám pocit, když před křižovatkou při dojezdu vyřadím na N a nenechám to na D, tak to neudělá

Naposledy upravil(a) dalas dne 12 úno 2009, 18:33, celkem upraveno 1 x.