Teplý start octa ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Teplý start octa ALH
Měl bych asi 1000x omýlaný dotaz.Otec koupil octávii TDI ALH.Problém není se studeným startem,ale s teplým,točí to snad 15 sec. než to chytne.Díval jsem se na baterku,tak ta je tam 44Ah což tam být nemá,klasika trik bazarníka.Ale zaráží mě,že studené to chytne na drc a teplé točí dlouho.Takže baterka vyměnit,to je jesné.Ale co dál,zkusit odpojit za tepla čidlo teploty?Kde ho přesně najdu.Co ještě může tento problém způsobovat.Díky za informace.David
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
skusil by som inu baterku (74Ah), potom starter a ked to nepomoze, dorobit rele pre teply start, alebo co 100% funguje (aj bez vymeny startera) je uprava dat pre teply start v RJ motora. Cidlo teploty je pod vakuovym cerpadlom hore na hlave na opacnej strane ako rozvody 

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
- Aktivista
akumulátor u ALH je 80 Ah,
pokud máš vzadu na dveřích napsíno škoda felicia 1.3 je to v pořádku
44 Ah
miloš

pokud máš vzadu na dveřích napsíno škoda felicia 1.3 je to v pořádku
44 Ah

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 31 led 2009, 13:59, celkem upraveno 1 x.
- L_u_c_k_y_n
- Přispěvovatel
přesně,taky sem laboroval se startovací dávkou,ale uplnýho vyřešení problemu sem nedocílilmisoVW píše:Na startovaciu davku som zabudol, aj ked vacsinou pomoze len trochu. Uprava dat je na 100%zizuzidan píše:Zvednout vagem startovací dávku a dát silnější baterku a měl bys mít po problému.
až po úpravě dat chytá na drc

EX Cordoba Tdi AFN, VA ,ATD+keramika, s764,FMIC,chip DP 165ps
EX Leon Tdi ALH 66kW -> VKLR 2.5bar, Mirulu soft 260hp
Daily TSI CBZB 77kw
For Fun Corvette c4 5.7 V8

EX Leon Tdi ALH 66kW -> VKLR 2.5bar, Mirulu soft 260hp
Daily TSI CBZB 77kw
For Fun Corvette c4 5.7 V8
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nechcem kazit ksefty, ale ked mu spravite mapy, a ten zajebany obdraty starter mu odide uplne, tak som zvedavy ako to bude riesit ked ho to niekde necha na ceste
najprv sprav starter !
kolko to ma km?
najprv sprav starter !

kolko to ma km?
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
160 tis.Proč by měl odejít startér,když je to studené,tak to chytí na dre,takže starter asi ne.Když je motor teplý má o dost menší třecí síly po start ne?netopier píše:nechcem kazit ksefty, ale ked mu spravite mapy, a ten zajebany obdraty starter mu odide uplne, tak som zvedavy ako to bude riesit ked ho to niekde necha na ceste
najprv sprav starter !![]()
kolko to ma km?
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zjednodusim.
ked je motor studensi ako trebars 60 stupnov, RJ motora vstrekne palivo uz pri cca 150 ot/min
ked je motor teplejsi ako 60, vstrekne sa palivo len nad 300 otacok .
stary starter nedokaze natocit 300 ot/min tak rychlo ako novy alebo repasovany starter, preto start trva dlhsie.
pri studenom starte to ide dobre, lebo to v podstate startuje na druhe otocenie motora.
ked je motor studensi ako trebars 60 stupnov, RJ motora vstrekne palivo uz pri cca 150 ot/min
ked je motor teplejsi ako 60, vstrekne sa palivo len nad 300 otacok .
stary starter nedokaze natocit 300 ot/min tak rychlo ako novy alebo repasovany starter, preto start trva dlhsie.
pri studenom starte to ide dobre, lebo to v podstate startuje na druhe otocenie motora.
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Ahoj měl jsem to podobné, tak jsem čuměl do motoru a našel jsem nějaké popraskané hadičky u podtlaku na turbo. Tak jsem je všechny vyměnil a teď jsou teplé starty mnohem lepší ,ale studené se trohu zhoršily. Jako by to nejdřív škytlo než to chytne ,žhavičky mám nové. Ale turbo je na odchodu v úterý jdu dávat nové tak uvidím jestli se to nějak zlepší. Pokud by někoho napadlo ještě něco čím by to mohlo být tak prosím poraďte dík. OCT 81KW.