zjištění kódu imobilizéru

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
roman
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zjištění kódu imobilizéru

Příspěvek od roman »

Zdravím,
mám GIV-98 a Polo-03. Potřebuji přihlásit další klíče a samo že nemám kódy jsou obě dovežený. Poradí někdo jak to vyčíst nějak méně nákladně než přes origo přístroje, kterými se upravují i km. Upravovat km nepotřebuji, potřeboval bych načíst z budíků jen ten kód na klíčky. Ostatně u GIV si už s km někdo pohrál :x , při dovozu 126-tis a pak jsem přes VW zjistil 242-tis a 2 krát bourané (LOL) (LOL) .
Jo jo mám to ale kliku.
Roman
martex
Přispěvovatel

Příspěvek od martex »

čus ! pokud jseš z Prahy a okolí tak PIN ti vyčtou třeba u tesca zličín pomocí superkey , ale to musí běžet motor. nebo třeba to dělá T-Servis ( www.rychlajizda.cz). jinak v annonci je plno kontaktů.... jelikož jsem rovnou potřeboval udělat náhradní klíč tak jsem to nechal dělat na tom zličíně.....
MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika
powered by CHF
dimec

Příspěvek od dimec »

A nejde to pres vag eeprom programer???Se mi zde ze to najaky cislo ima pise pri spojeni ale nevim zda je to primo cislo ktere se da pouzit k pridelani klicu (hm)
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

ta 4 s tim pujde určitě ale to polo ne :-)
roman
Přispěvovatel

Příspěvek od roman »

maniacdewil píše:ta 4 s tim pujde určitě ale to polo ne :-)
Nešlo by to Polo načíst třeba Fabia by Gopel, teda jestli to ukazuje ten login jako VAG eeprom. Snad jsem to teda pochopil dobře, že ten login je číslo immo pro ty klíčky.
Ještě bych měl takový dotaz ohledně 7-mi místného kódu. Jestli to dobře chápu, všechny přístroje mají v paměti 4-místné číslo a 7-mi místné je jen vypočítané z toho 4 místného? Mělo by to fungovat tak, že když 7-mi místné číslo zadám do kalkulátoru a převedu ho na 4 místné to by mě mělo platit stále a ne jen 24 h jako to 7-mi místné?
Ptám se proto, že ve VW mi ten klíček přihlásí za 500,- a když z ních vyrazím i to 7-mi místný číslo (samotný číslo bez přihlášení mi dát nechtějí) tak bych pak už měl mít to 4 místný číslo napořád.
Roman
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

roman píše:
Nešlo by to Polo načíst třeba Fabia by Gopel, teda jestli to ukazuje ten login jako VAG eeprom. Snad jsem to teda pochopil dobře, že ten login je číslo immo pro ty klíčky.
Ještě bych měl takový dotaz ohledně 7-mi místného kódu. Jestli to dobře chápu, všechny přístroje mají v paměti 4-místné číslo a 7-mi místné je jen vypočítané z toho 4 místného? Mělo by to fungovat tak, že když 7-mi místné číslo zadám do kalkulátoru a převedu ho na 4 místné to by mě mělo platit stále a ne jen 24 h jako to 7-mi místné?
Ptám se proto, že ve VW mi ten klíček přihlásí za 500,- a když z ních vyrazím i to 7-mi místný číslo (samotný číslo bez přihlášení mi dát nechtějí) tak bych pak už měl mít to 4 místný číslo napořád.
Roman

Pozor Pozor na ten Program Fabia by Gopel si daj pozor ani ho neskúšaj pri načítaní maže pamäť budíkov. Radšej zajdi za niekim a obetuj pár korún.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
roman
Přispěvovatel

Příspěvek od roman »

Karl píše:
roman píše:
Roman

Pozor Pozor na ten Program Fabia by Gopel si daj pozor ani ho neskúšaj pri načítaní maže pamäť budíkov. Radšej zajdi za niekim a obetuj pár korún.
Dík za upozornění, už ho mažu z počítače.
Roman
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

mysli,že nejrozumnější je chytit někoho kdo ti ten pin z budíku vytahne za mirny poplatek :-) ,než mít za 500.- 7mist kod kterej plati jen jeden den a ještě v tom servise kdeho objednavali z vw,jelikož jsou spojeny on-line i ty jejich mašiny aspon takhle mi to vysvetlovali :)
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

maniacdewil píše:mysli,že nejrozumnější je chytit někoho kdo ti ten pin z budíku vytahne za mirny poplatek :-) ,než mít za 500.- 7mist kod kterej plati jen jeden den a ještě v tom servise kdeho objednavali z vw,jelikož jsou spojeny on-line i ty jejich mašiny aspon takhle mi to vysvetlovali :)
dnes ti uz nepovedia ani ten 7 miestny pretoze su pripojeny ONLINE a oni uz ten kod vobec nevidia. Napr. u nas ti uz vo VW servise nenakoduju AUDI ani SEAT ani SKODU pretoze nemaju zaplatenu licenciu pre tieto znacky a tym padom ani pristup do databazy
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“