Zdravim, vim ze tady jiz podobne tema je, ale nic konkretniho ani obecneho.
CHtel bych poprosit nekoho, kdo odblokovava autoradia, zda by mi zde mohl poskytnout obecne rady:
Jako kde hledat navody, informace, informace o softech, ktere se uzivaji, propojeni autoradia se softem apod.
Predem dekuji za jakoukoliv odpoved.
odblokovani autoradii + obecne rady
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To je rada nad zlato, priste radeji prosim o nekomentovani. Nejsem uplne debil a o diagnostiku se zajimam...a moc dobre vim, ze to je jen o studovani, uceni a o penezich a ver mi, ze penize do toho jsme ochoten investovat.kiru píše:Asi ťa moc nepoteším, vyše roka x-hodín na nete, niekoľko tisíc peňazí a zistíš, že si asi niekde v polovici toho, čo by si chcel vedieť - to ak chceš vedieť, čo to vlastne robíš, ak ti ide len o to odblokovať rádio stačí pritlačiť na tie peniažky. . .
Takze jsem jen chtel vedet nebo pripadne nasmerovat od nejakeho GURU kde jsou dobre informacni hodnoty...
jasne..nejd eo to aby meto zivilo..jen se v tom chci vzdelat..tak az budu neco konkretniho potrebovat,muzu se obratit primo na Tebe?mira píše:ale proc by ti nekdo obecne neco rikal. az narazis na problem, ozvi se. bud ti nekdo zadarmo ci za prachy rad pomuze.
tenhle rybnik neni tak velkej aby te uzivilo delani radii.
ja nejsem ten pravej, hledej na kodradia@pandora.cz, na yahoogroups.
kazdopadne si myslim ze kdyz to das sem do fora, tak ti nekdo poradi.
kazdopadne si myslim ze kdyz to das sem do fora, tak ti nekdo poradi.