Motor 2.5TDI vw T4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- CPERACING
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Motor 2.5TDI vw T4
motor 2,5 tdi kod ACV motor je kompletní nastrojený i s převodovkou kabeláží a motorovou jednotkou je po kopletní GO nové díly-vačka,ventily,hydra,kroužky,pánve,simerinky,před GO měl najeto 145000km ted po GO 5500km přidám napravu komplet i s poloosama cena 40000kč tel 722114090 martin
Už jsem viděl ledacos ale každej den mě někdo překvapí.
Re: Motor 2.5TDI vw T4
před GO 145t to nebylo ano zaběhnité, proč GO ?CPERACING píše:motor 2,5 tdi kod ACV motor je kompletní nastrojený i s převodovkou kabeláží a motorovou jednotkou je po kopletní GO nové díly-vačka,ventily,hydra,kroužky,pánve,simerinky,před GO měl najeto 145000km ted po GO 5500km přidám napravu komplet i s poloosama cena 40000kč tel 722114090 martin
nafta 220ps
- CPERACING
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
proč GO?
V jednom nejmenovanem servisu udělaly výměnu rozvodů a protože jsou to debilové tak přetáhly napínací kladky řemenu nad povolenou mez a praskla vačka cca po deseti minutách běhu na volnoběh takže auto ani nevyjelo z dílny majitel si koupil jinej motor a tenhle mi prodal měl jsem puvodně 2.4D takže 2,5TDI 75kw mě udělal radost. Ted jsem koupil AXG 111KW takže opět kompletní GO a šup s nim do auta.Tolik k historii motoru.Co se týká GO tak mě to příjde normální na zavodním bmw co mám na okruhy dělám GO třikrát za rok a to se na něm nic nepoškodí a přesto vše měním mam rád motory co je na ně 100% spoleh.Pokud se to někoomu nezdá a je mu jedno v jakém stavu má motor je to jeho věc.
Už jsem viděl ledacos ale každej den mě někdo překvapí.