Hadice na IC...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Hadice na IC...
Je nejaká dobrá náhrada místo těch silikonovích??? Jsou dost drahé a moc se mě to nechce kupovat.. třeba mě nic jiného nezbude..Mám tam ted hadice z Liazky na vodu,ale sem tam ně nejaká pukne..
G3 GTDI afn, FB Sprint764,TurboGT1749VA,sání130,FMIC,EGR-off,k
at-off,AE-Xenon... Na PRODEJ!!!
Seat Leon CUPRA 4 TDI 145kw,
Egr-Off,KN,Recaro,ABT
Egr-Off,KN,Recaro,ABT
- tomiisp
- Aktivista
tak tak, Avia Tatra Liaz
super hadice, skoro neznicitelne, zbehni do nejakeho LKW obchodu a urcite si vyberies
napr hadica cca 60mm priemer, povodne pouzivana tusim u Liaz na vodu vydrzi dost velky tlak a su aj rozne uhly, sam pouzivam a nemam problem 

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

- tomiisp
- Aktivista
aka dlzka ? ja mam najdlhsiu asi 20cm ako spoj medzi IC a sanim a este nerupla ani jedna...ale je mozne ze ak ju mas dlhsiu tak ti ju nafukne a preto praskne, predsa len je to stavane povodne na voduHonzaGTDI píše:no jooo ja vím...ale ty z liazky mě právě praskají...
mozno niekto ma este inu alternativu, tie silikonove su fakt drahe za tak maly kusok

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

Ja som pouzival kedysi hadice z Lýzi na vodu ako nahradu za origo silikonovu hadicu (koleno) za ktoru u fiata pytali 7000SK. Tak som kupil z Lýzi na vodu (za 180SK) a presne odrezal len to koleno ktore som pouzil. Tak raz za pol roka som ju menil. Pristup tam bol vinikajuci takze vymena trvala 5 min.
- tomiisp
- Aktivista
dnes som nahodou natrafil na toto:
http://www.autoxpat.com/shop/index.php
tie modre silikony su tam za 1/2 ceny nez tu sa bezne predavaju ale nepozeral som odkial su a ake je postovne
http://www.autoxpat.com/shop/index.php
tie modre silikony su tam za 1/2 ceny nez tu sa bezne predavaju ale nepozeral som odkial su a ake je postovne

-
- Přispěvovatel
Tak už sem nato přišel!!! Jedna hadica vespodu-nebyla prasklá ale prodřená.. asi vydrace a dotýkala se ostrré hrany... Takže vyměním,zabezpečím proti prodření a jedeme dál!!! 

G3 GTDI afn, FB Sprint764,TurboGT1749VA,sání130,FMIC,EGR-off,k
Egr-Off,KN,Recaro,ABT
Egr-Off,KN,Recaro,ABT
ja sem koupil hadici vzduch/voda do 10bar. pouziva se na plneni treba zbijecek a nebo nejakej vysokotlakejch pistoli apod. je to gumova hadice, nad ni ochranna vrstva a potom jeste tvrzena vrstva, vypada dost robusne, hodim sem foto. zatim jsem nemel nejmensi problem, cena byla 2m - 450Kc, mel tam zbytek, tak mi udelal jeste cenu. nic mene mam tu jeste 1,2m a rozohdne ji pouziju nadale ... doporucuju
da se koupit v krame s timhle sortimentem, znam kram v Moste a ted uz i v PLZ. urcite to bude vsude
da se koupit v krame s timhle sortimentem, znam kram v Moste a ted uz i v PLZ. urcite to bude vsude
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation