Berlingo 1,8i, r.v. 01, 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nemáte prosím někdo zkušenost s tímhle motorem (spolehlivost, spotřeba, síla) Kámoš ho chce koupit a já jsem ho snad ještě v žádném autě neviděl. Tak by mě zajímalo co je to zač. Díky!
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
vsak je to to iste....akurat znaky na predu kapoty su ine...inak su tie auta na 100% rovnake...takze si ani rozdiel nemohol pocititjurki888 píše:skvor fiat doblo jtd to ide ako gula a peugeot hdi moc nechodi a odchadzaju tam dost casto regulatori tlaku ja som sa viezol v boxeri 2.8hdi a potom v ducate jtd tiez 2.8 a to islo ako gula
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
mozu bit ine cisla,,,jedny co ponuka peugeot su cisla ich a tie druhe su fiatove...inak je to rovnake...ved sa vyrabaju na tej istej linke...len raz daju masku s levom a raz na fiat..motory maju od fordu a iveca..vyvinuli to fiataci a PSA im zaplatilo za licenciu a robia to aj pre nich...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
Mám berlingo s tímto motorem r.v.99 asi 7let a motoricky bez problému, jen běžná údržba, spokojenost.
Re: Berlingo 1,8i, r.v. 01, 66kw
Ok. Díky moc tak sem si představoval odpověď.warcos píše:Mám berlingo s tímto motorem r.v.99 asi 7let a motoricky bez problému, jen běžná údržba, spokojenost.