Picaso 1.6Hdi (9HY)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Picaso 1.6Hdi (9HY)
Dostalo se mi pod ruky Picaso kterému svítí kontrolka motoru a dognostika piše, že turbo tlačí 2 bary a teplota nasávaného vzduchu je 900 stupňů...Poradí někdo co s tím...??Do francouzů moc nevidím... Jo a ještě nemůžu najít čidlo teploty nasávaného vzduchu...Buď jsem úúplně slepej nebo.... 
A4 1.9Tdi (AFN) 81kw + chip = 104kw
jak váhou vzduchu poznáš teplotu a tlak stlačenýho vzduchu z turba?
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
- automacher
- Aktivista
Re: Picaso 1.6Hdi (9HY)
Tak neviem ale toto určite nebolo na origo diagnostike. Niečo o tom viem. Ja tiež robym aspon zatial z uni diagnostikou. Ale viem jednu vec. Ze živych hodnuot sa nemožeš držať. Nechcem do teba rypať ale ako si usudil že RENAULT padá do nudzaku.kanydža píše:Dostalo se mi pod ruky Picaso kterému svítí kontrolka motoru a dognostika piše, že turbo tlačí 2 bary a teplota nasávaného vzduchu je 900 stupňů...Poradí někdo co s tím...??Do francouzů moc nevidím... Jo a ještě nemůžu najít čidlo teploty nasávaného vzduchu...Buď jsem úúplně slepej nebo....
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
- automacher
- Aktivista
Re: Picaso 1.6Hdi (9HY)
A okrem toho.automacher píše:Tak neviem ale toto určite nebolo na origo diagnostike. Niečo o tom viem. Ja tiež robym aspon zatial z uni diagnostikou. Ale viem jednu vec. Ze živych hodnuot sa nemožeš držať. Nechcem do teba rypať ale ako si usudil že RENAULT padá do nudzaku.kanydža píše:Dostalo se mi pod ruky Picaso kterému svítí kontrolka motoru a dognostika piše, že turbo tlačí 2 bary a teplota nasávaného vzduchu je 900 stupňů...Poradí někdo co s tím...??Do francouzů moc nevidím... Jo a ještě nemůžu najít čidlo teploty nasávaného vzduchu...Buď jsem úúplně slepej nebo....![]()
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Já bych zajel na diagnostiku někam,kde mají jiný diagnostický přístroj.
Nám taky Atal Multi-Diag hlásil chybu relé žhavení,a dožhavení,potom zas že čidlo nasávaného vzduchu hlásí 60 stupňů,chyba snímače polohy plynu apod...
Jiná diagnostika řekla vadná žhavička,a tak to taky bylo,jinak paměť bez závad.
Nám taky Atal Multi-Diag hlásil chybu relé žhavení,a dožhavení,potom zas že čidlo nasávaného vzduchu hlásí 60 stupňů,chyba snímače polohy plynu apod...
Jiná diagnostika řekla vadná žhavička,a tak to taky bylo,jinak paměť bez závad.

Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář