vyndal jsem kat a středák zadek je osazen ladákem a vylétla o dost spotřeba a snížila ra rychlost kde je problém je to 1.9 tdi pd a je tam chipdík za rady
ahoj a máš jen trubku nebo tam máš rezonátor kámoš říká at tam dám tlumič středák z benzínu že se to vrací že je potřeba aby se výf.pl roztočili tak já nevým
no tak jestli ho tam máš tak ho vyndej mohl by to být zdroj všeho ano čistá trubka. Spotřebu mám u leona tak 7.5 a golfa tak 6 ale myslím že tim výfukem to zrovna nebude a že nejvetší vinu na té spotřebě má moje prava dolní končetina
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
já mám spotřebu kolem 7až 8 a zdá se mi to docela dost ne měl jsem tam jen trubku dnes jsem ladil dal jsem tam ten tlumič tak to zkusím a jinak to tam asi pak vrátím všechno dík za rady
slyseli ste nekdo o zpetnem tlaku ve vyfukovem potrubí?když tam nebudeš mít žádnej ,tak se špatně vypláchnou válce,někde jsem otom četl něco tam mít musíš nejde mít jenom trubku od ventilu:)
DavidVoda píše:slyseli ste nekdo o zpetnem tlaku ve vyfukovem potrubí?když tam nebudeš mít žádnej ,tak se špatně vypláchnou válce,někde jsem otom četl něco tam mít musíš nejde mít jenom trubku od ventilu:)
hmm to je sice hezky ale pokud tam mas turbo tak to neplati
ballu píše:ahoj a máš jen trubku nebo tam máš rezonátor kámoš říká at tam dám tlumič středák z benzínu že se to vrací že je potřeba aby se výf.pl roztočili tak já nevým
Z jakého benzína, většina jich má menší pr. výfukového potrubí a třeba 1,8T má tuším stejnej prostřední díl jak TDI.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
DavidVoda píše:slyseli ste nekdo o zpetnem tlaku ve vyfukovem potrubí?když tam nebudeš mít žádnej ,tak se špatně vypláchnou válce,někde jsem otom četl něco tam mít musíš nejde mít jenom trubku od ventilu:)
to platí u dvoutaktu proto se tam dávají přívěry výfuku
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
pokud je tam turbo, ta by mělo mít co nejmenší odpor úniku plynů ven. ano zpetné tlaky jsou důležité u bezturbáčů a největší vliv mají svody ( např. laděné které se používají pro svou složitost spíše u závodních strojů).
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno