CHRYSLER VOYAGER 2,5 CRD- SCHÉMA ELEKTROINSTALACE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CHRYSLER VOYAGER 2,5 CRD- SCHÉMA ELEKTROINSTALACE
Nemáte někdo k dispozici schéma elektroinstalace -Voyager 2,5 CRD, r. výroby 2001/2002. Vůz nelze nastartovat, pouze cvaká relé. Diagnostika nesignalizuje závadu.
Tak do fáze startu jsem se dostal i bez nápovědy
moje závada byla startuje nechytne pouze slíbí a chcípne tlak na liště byl řj bez závad čerpadlo naftu podávalo velmi solidně po 2 dnech si to asi odpočalo ráno sem do toho vlezl krásně to chytlo a od tý doby startuje a chytá svítil check ale už jsem to neřešil protože diagnostika nebyla v tu dobu u mě tak přijela odtahovka a jelo to do mercedesa protože asi naše KTS je ne tuhle sviňu krátká...

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
to se netykalo tebe, ale kolegy nad tebouLadas píše:Tak do fáze startu jsem se dostal i bez nápovědymoje závada byla startuje nechytne pouze slíbí a chcípne tlak na liště byl řj bez závad čerpadlo naftu podávalo velmi solidně po 2 dnech si to asi odpočalo ráno sem do toho vlezl krásně to chytlo a od tý doby startuje a chytá svítil check ale už jsem to neřešil protože diagnostika nebyla v tu dobu u mě tak přijela odtahovka a jelo to do mercedesa protože asi naše KTS je ne tuhle sviňu krátká...

Nissan Primera SW 1,9 DCi
už jsem myslel
každopádně u mě to proběhlo stylem spravil neví jak aneb opravilo se to samo 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Ahoj, já mohu z vlastní zkušenosti doporučit jednoho bezvadného elektrikáře z Prahy, na kterého se vždy v případě jakéhokoliv problému obracím. Jedná se o tohoto http://www.elektrikarkokes.cz/elektroinstalace/ a zatím mi vždy perfektně dokázal pomoci. Vřele doporučuji všem, kteří jsou také z Prahy a okolí!
Tak do fáze startu jsem se dostal i bez nápovědy Mrknutí moje závada byla startuje nechytne pouze slíbí a chcípne tlak na liště byl řj bez závad čerpadlo naftu podávalo velmi solidně po 2 dnech si to asi odpočalo ráno sem do toho vlezl krásně to chytlo a od tý doby startuje a chytá svítil check ale už jsem to neřešil protože diagnostika nebyla v tu dobu u mě tak přijela odtahovka a jelo to do mercedesa protože asi naše KTS je ne tuhle sviňu krátká...
Are you worried about Pass4sure 640-864 exam CISCO
-
- Nováček
Odpovědi: 0