olej valvoline
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
olej valvoline
zdar hosi.chcem vymenit olej,mam castrol edge a chcem valvoline durablend oba su 5w40 506 01 mam 1.9tdi PD QG1 moze byt 

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Hluk
Prý jsou oleje VL krapet "hlučnější", přiznal mi to i jeden jejich dealer. To víš, co chceš po Holanďanech, ti to v nějakých horách netestují. Leda tak v Zaandvortu či Aspenu...Já jsem testoval minerál 15W-40 VL do staré herky a tam to poznat nešlo. L.
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu
VLine
Prý víc klepe, tento holandský olej, říkají to dokonce i někteří jeho prodejci (vzácná prostořekost prodavačů, no neprodávají jen tuto značku), hlavně 15W-40 a 10W-40, chystám se ho (Valvoline 15W-40) nyní vyzkoušet do skvostu jménem Škoda 120 (pojízdná reklama po Brně a záložní auto,kdyby něco), výměna na podzim, snad přežije i přesuny v mrazech...
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu