ahoj lidi....mám takový vetší problém s Jeep Grand Cherokee r.v. 2003 s motorem 2,7 CRD. zjistil sem že když přijíždím na křižovatku a mám zařazeno D a stojím na brzdě, otáčky mi kolísají - níže a lehce to cuká. připadalo mi že to asi špatně dobíjí. Když jsem dorazil domů a zaparkoval bylo vše o.k.. ráno jsem sem přišel k autu, chci nastartovat a nic.kontrolky svítili, vše se zdálo být úplně normální až do té doby než jsem otočil klíčkem na polohu startování... jen to klapalo, kontrolky zhasli, všechny budíky vylítli do maxima. baterie je a byla nabítá ( pro jistotu jsem ji ještě nabil - měla svoji kapacitu - je 4 měsíce stará ). navíc tak před 5 dny při startování tam něco jednorázově bouchlo, něco jako když jde kov na kov - 1 rána...
Kladky na velkém řemenu před chladičem jsem ještě neměnil. Může to být tím???? protože při zhasnutí motoru to lehce písklo. chystal jsem se k výměně a stalo se tohle...
to byl problém č. 1
teď problém č. 2 ---- po ranu když jsem ještě mohl startovat a normálně auto používat, špatně mi to chytalo nebo když sem stál lehce z kopce nebo nakloněnej. k tomu šlo poslední 2 dny z výfuku něco jako pára s pak i lehce modrý kouř. jakmile se to zahřálo nic z výfuku nešlo jen zdravej dieseláckej kouř ( a to mám po serv. prohlídce. )
problém č. 3 ------ nechal sem si v servisu ( ne jeep ) dělat komplet nápravy... někdy ale přejedu nerovnost kolem rychlosti 80 - 110 a rozkmitá se mi volant, pokud nešlápnu na brzdu nepřestane to... ( kola sem nechal poté vyvážit ). nic se nezměnilo...!!!
Prosím poraďte mi... Budu rád za každou jakoukoli radu či co bych měl udělat... Už nevím kudy kam, sešlo se toho najednou nějak moc... nevím už jakýho mechanika si mám vybrat, těch dobrých je jen hrstka... DĚKUJI
Jeep Grand Cherokee 2003 2,7 CRD - PROSÍM PORAĎTE
Moderátoři: šulda, Moderátoři