Moderátoři: šulda, Moderátoři
vsetko na klinovom remeni mam vymenene, kladky, remenicu, tlmic, druhe servo...okrem toho v tomto nevidim suvis ze to pri novom oleji prestane robit. Moze to robit dajme tomu olejove cerpadlo? Alebo nejake lozisko v motore?mio píše:Jestli máš klimatizaci , tak by to mohla dělat vyběhaná napínací kladka klínového řemene (tlumič vibrací). Je vidět shora hned pod servem.
no to sice mozem skusit, ale ten zvuk musi robit nieco konkretne a ja by som to rad odstranil, nie potlacil...momentalne to uz zas zacalo robit, po cca 350km, ale zatial len pri volnobehu a zapnutych svetlach, ked vypnem a altik prestane mat taky odpor stichne to, ale nie uplne ako hned po vymene toho oleja...jazdim s tym autom mesacne 3000km a bol by som nerad keby sa mi nieco vysypalo dajmetomu v rakusku na dialnici...slovacek.milos píše:při další výměně dej 15W50 pro namáhané přeplnované naftové motory a budeš mít klid, dej si interval výměny 10.000 kmmiloš
ono zapínání světel posuzovat s výměnou oleje, nebo aby ti někdo posoudil zvuk který neslyší21Grams píše:no to sice mozem skusit, ale ten zvuk musi robit nieco konkretne a ja by som to rad odstranil, nie potlacil...momentalne to uz zas zacalo robit, po cca 350km, ale zatial len pri volnobehu a zapnutych svetlach, ked vypnem a altik prestane mat taky odpor stichne to, ale nie uplne ako hned po vymene toho oleja...jazdim s tym autom mesacne 3000km a bol by som nerad keby sa mi nieco vysypalo dajmetomu v rakusku na dialnici...slovacek.milos píše:při další výměně dej 15W50 pro namáhané přeplnované naftové motory a budeš mít klid, dej si interval výměny 10.000 kmmiloš
ja neposudzujem zapinanie svetiel s vymenou, ja som napisal ze ked zapnem sveltla a tym zatazim motor na volnobehu, zvuk sa objavi, aj ked je to fakt jedno pretoze dnes po dalsich 200km je uz pocut na volnobehu ci svetla zapnute su alebo nie. Suvis so svetlami to nema, ani s nicim na klinovom remeni. Skusim to nahrat a hodit na youtube ale neviem ci sa z toho bude dat nieco rozpoznatslovacek.milos píše:ono zapínání světel posuzovat s výměnou oleje, nebo aby ti někdo posoudil zvuk který neslyší21Grams píše:no to sice mozem skusit, ale ten zvuk musi robit nieco konkretne a ja by som to rad odstranil, nie potlacil...momentalne to uz zas zacalo robit, po cca 350km, ale zatial len pri volnobehu a zapnutych svetlach, ked vypnem a altik prestane mat taky odpor stichne to, ale nie uplne ako hned po vymene toho oleja...jazdim s tym autom mesacne 3000km a bol by som nerad keby sa mi nieco vysypalo dajmetomu v rakusku na dialnici...slovacek.milos píše:při další výměně dej 15W50 pro namáhané přeplnované naftové motory a budeš mít klid, dej si interval výměny 10.000 kmmiloš
, na to si kup stetoskop stojí snad tři kila a poslouchej motor až přideš k problému
miloš