V lednu jsem prodal PD vstřiky a v říjnu mi kupec oznámil, že jsou vadné...
Je nějaká možnost spolehlivě určit, jestli mohly být vyběhané běžným opotřebením ( mnoho km, ale přitom nebyly vymačkané ), nebo to bylo špatnou naftou, montáží, nebo nevhodným uskladněním?
Díky za každou radu.
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Kupoval jsem taky starší a dnes už bych to asi neudělal a jsem rád,že jsem měl štěstí.Myslím,že ladiči ví své o nestoprocentním fungování vstřků a dodatečných problémech.Uvidíme co na to ostatní. Koupil bych třeba starší race,ale kde vzít jistotu,že budou fungovat na 100%?
Kdyby napsal za 14 dní, nic neřeším. Nechal bych je přezkoušet v DP a přinejhorším bych si nechal vstřikovače pro montáž Race trysek. Ale jak to zjistit po tak dlouhé době???
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Ahoj. Jestli se na ně půl roku koukal a teď po namontování zjistil, že jsou špatné- proč je kupoval tak brzo? To je docela divný.
Spíš je namontoval a dojel- nekupoval nové (koupil vojetiny) co od nich čekal? Nevydrží milion.
Jeden poznatek od soudruhů z NDR- chceš aby ti motor fungoval jak má? Výměna vstřiků po 150 000km. Čao.
nogis píše:Myslím, že na použitou věc se vztahuje "záruka" půl roku. Je to třeba blbý, ale já bych to neřešil. Času měl dost.
půl roku je na opravovanou věc na opravu , na starší je tuším dva měsíce na skryté vady
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
Tak pánové,vstřiky jsem kupoval já. Je pravda že je to už nějakou dobu,ale trvalo mě aspon 2 měsíce než sem sladil mechanika a pak hned týpka co mě ladil soft. Zrovna v té době se nám narodila dcera tak sem moc nejezdil,ale vstřiky jsem kupoval s najeto cca 30 tis-tak zněl inzerát. Už při ladění to cukalo při větší zátěži,vstřiky jsem měl namočené v naftě a bylo mě poraděno at přidávám aditiva a najedu asi 2 tis km,protože jsem je nevyčistil v odborném servisu.Najel jsem cca2 tis a problém zústal,tak jsem je vytáhl nechal vyčistit a seřídit v Boschu.Tam mě řekli že dva jsou na hraně(vydřené) a dva snad ok.Po montáži zpět do auta problém zústal a s tím že jsem kupoval vstřiky s najeto cca 30 tis. km,tak jsem hledal jinou závadu,proč to cuká.Skoušel jsem měnit podávací čerpadlo,naftový filtr,tandemové čerpadlo a nakonec jsem nalogoval jízdu a řešil to s týpkem co mě dělal sotf,ten naznal že na 99% jsou špatný vstřiky.A proto to tak dlouho všechno trvalo!!!!
A ted radte! peněz to ku.. stálo.a ještě podotýkam že tankuji pouze na benzině a v zimě přidávám aditiva.