ma IBIZA 2001 pozink ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
iba/cordoba má mít od 95 jednostranej pozink, po face II tzn 99 dokonce i oboustrannej
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
ŠKODA Rapid 130 85' updated
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ono je to stejný auto 93-02 jen 97 je I facelifty(plastový narazniky a jinak řešený vnitřky dveří) pak je 99 II face-ten už byl dukladnější
tzn máš poslední fázi model 6K
tzn máš poslední fázi model 6K
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
-
- Aktivista
nie nic take :O) klop klop klop ... druhe auto mam GIII .. tam nie je pozink .. teda co viem nejaky ciastocny ... preto sa pytam, GIII som na zimu celu natrel 2 x od spodu :O) sol je sv..aP.e.p.i.n píše:Ja měl taky tu posledni 6K rok 6/2000 a s korozí absolutně žádnej problém...ani zadni lemy ano okno nic..., jestli ti to rezne tak to může bejt po ráně... to je dost prvdépodobný

ano viem ze 6k z posledneho roka .. takze zaver ?

mala by mat pozink?
GIV var asz 4mot upraveny
Castecný pozink, jak G3, 6 let zaruka jak na vsechny starsí VW a Felicie. Taky jde oto jakej kus se chytí s fabriky a na barve, treba bíla hnije nejvíc, i na 6K2 hnijou vzadu lemy až 6L2 ma celopozink a 12let zaruku, Octa ma treba jen 10let.jordee_23 píše:nie nic take :O) klop klop klop ... druhe auto mam GIII .. tam nie je pozink .. teda co viem nejaky ciastocny ... preto sa pytam, GIII som na zimu celu natrel 2 x od spodu :O) sol je sv..aP.e.p.i.n píše:Ja měl taky tu posledni 6K rok 6/2000 a s korozí absolutně žádnej problém...ani zadni lemy ano okno nic..., jestli ti to rezne tak to může bejt po ráně... to je dost prvdépodobný![]()
ano viem ze 6k z posledneho roka .. takze zaver ?![]()
mala by mat pozink?
Tady nekdo mystifikuje ..model 99-02 ma pozink a s korozi vubec zadny problem..problem vetsinou miva ten kdo ji uz nekde odrel a neosetril ..zaruku na proreziveni ma 12 let. Vim to,mel sem ji od sameho pocatku 2001 /09 do 2009/09
Jinak ja jak zadni lemy,tak pate dvere naprosto v poradku...
http://moje.auto.cz/seatik/ibizka-1.html
Jinak vim na beton,ze zadni blatnik,dvere,predni blatnik a haubna je pozink..pac se mi to podarilo trosinku odrit,tak sem videl na vlastni oci,ze to pozink je..jedine co nemuzu rici presne jsou pate dvere,ale mne to nikde nerezlo
Kdyby nekdo neveril,mam i fakturu po koupi,kde je 12 let napsano
Jen je problem s uznanim,podminka je jezdit do autorizovaneho servisu,ktery by mel pripadne odreniny opravovat 

Jinak vim na beton,ze zadni blatnik,dvere,predni blatnik a haubna je pozink..pac se mi to podarilo trosinku odrit,tak sem videl na vlastni oci,ze to pozink je..jedine co nemuzu rici presne jsou pate dvere,ale mne to nikde nerezlo
Kdyby nekdo neveril,mam i fakturu po koupi,kde je 12 let napsano

seat ibiza 2001 1.9TDi 81kw 235nm Sport D8 Flash rot
-
- Aktivista
ano presne tuto mam akurat 5 dv :O) tak ze by predsa bol pozink kastlickycupra165 píše:Tady nekdo mystifikuje ..model 99-02 ma pozink a s korozi vubec zadny problem..problem vetsinou miva ten kdo ji uz nekde odrel a neosetril ..zaruku na proreziveni ma 12 let. Vim to,mel sem ji od sameho pocatku 2001 /09 do 2009/09Jinak ja jak zadni lemy,tak pate dvere naprosto v poradku...
Kdyby nekdo neveril,mam i fakturu po koupi,kde je 12 let napsanoJen je problem s uznanim,podminka je jezdit do autorizovaneho servisu,ktery by mel pripadne odreniny opravovat

GIV var asz 4mot upraveny