centralni zamikani

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

navratilek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

centralni zamikani

Příspěvek od navratilek »

SKODA OCTAVIA combi 1.9Tdi r.v.2000 :? mam problem s centralnim zamikanim. poprve se mi neodevrelo cele auto jen kufr. pak to udelalo jeste asi dvakrat a ted mi blbnou jen dvere u ridice ty zustaly zavreny. co je nejpravdepodobnejsi problem??? :?
ufis
Nováček

Příspěvek od ufis »

najdi zdroj,mě na mé mazdě blbly blinkry od centrálu,špatný kontakt,nejčastěji bývá centrál za předním sloupkem u řidiče a nebo v tunelu...
navratilek
Přispěvovatel

jednotka je ve dverich a relatka jsou nad pedalama. napadlo me jestli to nedela zamek ale jak odevrit dveze? nemam zamky a zevnitr dvere nejdou odevrit nijak. :(
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

navratilek píše:jednotka je ve dverich a relatka jsou nad pedalama. napadlo me jestli to nedela zamek ale jak odevrit dveze? nemam zamky a zevnitr dvere nejdou odevrit nijak. :(
musíš taky napsat jak otvíráš auto,
jestli dálkou nebo klíčkem, máš tam zámky a kolik,

co z jiného zímku třeba kufru nebo spolujezdce jak to fachčí taky to nejde, :?

pokud zákmy nemáš sdělej záslepky a zkus šroubovákem,

co ostatní komfort, stahovačky, zrcítka, centrál u řidiče to jede nejde?

na komfort máš tři pojistky včetně jedné skryté pod releboxem musíš je vytáhnout a žárovkou 50W prosvítit,

trochu se rozepiš miloš
navratilek
Přispěvovatel

zamky nemam. jen v kufru ale kufr se odemika. odemikam centralem na dalku. chodej vsechny dvere krom tech ridicovejch-ty zustali zamceny. zacalo to ale ze se neodemkli zadne dvere jen kufr. po chvilce zkouseni se odemklo cele auto a chodilo to. pok se to opakovalo asi dvakrat a nakonec zustaly zamcene jen dvere u ridice. jinak vse chodi jak ma. ty dvere nejdou odemknout packou ani knoflikem na madle.
slovacek.milos
Aktivista

navratilek píše:zamky nemam. jen v kufru ale kufr se odemika. odemikam centralem na dalku. chodej vsechny dvere krom tech ridicovejch-ty zustali zamceny. zacalo to ale ze se neodemkli zadne dvere jen kufr. po chvilce zkouseni se odemklo cele auto a chodilo to. pok se to opakovalo asi dvakrat a nakonec zustaly zamcene jen dvere u ridice. jinak vse chodi jak ma. ty dvere nejdou odemknout packou ani knoflikem na madle.

ještě bych otevřel spolujezdvovy dveře zboku v díře povolil krytku co ji máš místo zámku a šroubovákem zkusi odemylad a zamykat co se bude dít miloš
navratilek
Přispěvovatel

zejtra na to kouknu v praci. bude to takovy mensi odreagovani od autobusu. vecer dam vedet co a jak. ta krytka me nenapadla. jeste ze mam nahradni. nevis jesli jsou z fabie stejny zamky? mamtady jeden vrak ze bych to vzal z nej.
slovacek.milos
Aktivista

navratilek píše:zejtra na to kouknu v praci. bude to takovy mensi odreagovani od autobusu. vecer dam vedet co a jak. ta krytka me nenapadla. jeste ze mam nahradni. nevis jesli jsou z fabie stejny zamky? mamtady jeden vrak ze bych to vzal z nej.
pochybuji tam je to na dva šroubky, záslepku koupíš novou není to zas taková pálka pokud budeš sdělávat sedačku řidiče a rvát tapec ty plasty taky nejsou zadarmo musíš jít přes záslepku to napoví co dál miloš
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

Fábka má v zámku odpor,nejde dát bez úpravy na Octávku
slovacek.milos
Aktivista

Venca1 píše:Fábka má v zámku odpor,nejde dát bez úpravy na Octávku
ani s úpravama má jiný protokol miloš
navratilek
Přispěvovatel

tak jsem to rozdal. zaslepku jsem vrtat nemusel vcera se mi dvere odemkli. rozdal jsem ho a odesel mechanyzmus v motorku. prej to odchazi. ale sehnaljsem kompletni na octavkuza 500Kc :) takze to neni tak hrozny.
ale diky za rady a pomoc
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

slovacek.milos píše:
aky protokol ma zamok ? :) si si to asi zmylil s rj okien ;)
slovacek.milos
Aktivista

kevino píše:
slovacek.milos píše:
kevino nejde zaměnit fábku s koktávkou nebo jo? na o tom protokolu to jsem slyšel jendá se o prtokolu po can bus datová sběrnice, a ten obsah je protokol (hm) miloš
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

slovacek.milos píše:
kevino píše:
slovacek.milos píše: ani s úpravama má jiný protokol miloš
kevino nejde zaměnit fábku s koktávkou nebo jo? na o tom protokolu to jsem slyšel jendá se o prtokolu po can bus datová sběrnice, a ten obsah je protokol (hm) miloš
ano ale protokol pre komunikaciu rj okien a rj komfortu. zamok s tym nic nema. fabka ma akurat ten odpor naviac a da sa to upravit. si to troska pleties
slovacek.milos
Aktivista

nic si nepletu zaměnit se to nedá a jak se to dá upravt :? miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“