22.10.2006 - okruh Most - Jízdy pro veřejnost
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
22.10.2006 - okruh Most - Jízdy pro veřejnost
Naposledy upravil(a) reesha dne 11 říj 2006, 08:41, celkem upraveno 1 x.
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tady je to same setkáš se tam s lidmi který chtejí jet a neumí to pak ty co jedou docela svižne ale taky s těma co se tam jedou jen podívat a objedou to třeba cele za tři.lt.kubosh píše:Kolik aut tam najednou pousteji? Byl jsem jednou v Brne a mel jsem smulu na kreteny, kteri jezdili jako by meli vyple poskozovani auta a cheat na nesmrtelnost.
Ona totiz pojistovna "uspechy" na draze jaksi nehradi.
kdo se chcete povozit budte tam hned rano pak se to tam nahrne a stojí se jen a jen fronta
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
myslis ze to bude narvany i odpoledne tesne pred koncem ?Rybízek píše:tady je to same setkáš se tam s lidmi který chtejí jet a neumí to pak ty co jedou docela svižne ale taky s těma co se tam jedou jen podívat a objedou to třeba cele za tři.lt.kubosh píše:Kolik aut tam najednou pousteji? Byl jsem jednou v Brne a mel jsem smulu na kreteny, kteri jezdili jako by meli vyple poskozovani auta a cheat na nesmrtelnost.
Ona totiz pojistovna "uspechy" na draze jaksi nehradi.
kdo se chcete povozit budte tam hned rano pak se to tam nahrne a stojí se jen a jen fronta
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

- ReproBoy
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja nejedu jsem se rozhodl, pujcim FCS fotak at vas poradne vyfoti, ale ja nejedu. Minulej rok jsem tam radil s puntem, rano fakt malo aut, odpoledne strasny, nejakej debil s CRXkem me porad nechtel pustit pred sebe, takze sem musel porad brzdit a jednou me ten kreten malem vytlacil ze silnice, protoze proste nemohl prenyst pres srdce ze mu ujede Punto
) nakonec jsem ho predjel, blbec
)
No a o alfu se bojim vic jak o punto a urcite tam budou blbci, co budou jenom blbnout, protoze jezdit po okruhu neumej vubec

No a o alfu se bojim vic jak o punto a urcite tam budou blbci, co budou jenom blbnout, protoze jezdit po okruhu neumej vubec
AR146 TD
Naposledy upravil(a) FCS dne 30 říj 2006, 19:36, celkem upraveno 2 x.