Kteroupak značku si vybrat..pro kup filtrů ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Jack
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kteroupak značku si vybrat..pro kup filtrů ??
Mám v plánu měnit filtříky a Passátka 1,9TDi 85kw. Jak olejový tak vzduchový a i palivový. Jenomže nevím kterou značku si vybrat...Starline,Filtron,Delphi,Fram,Mann, nebo Femi.. Tak nevím..Poradíte mi..zkušenosti.. Díky Jack 

- MirekX
- Aktivista
Dávám Mann,ale při koupi se alespoň přesvědčit, jestli je na krabičce aspoň nějaký výrobce. Byly doby,kdy jsem u filtrů řešil jediný problém (cena), ale jen do doby, než jsem u feldy málem oddělal motor na filtr z nedaleké prodejny. Na krabičce nenajdete nic, ale s filtrem to má společný si jen obal. Gumová membrána netěsnila (u všech 3 ks za sebou, po dvou reklamacích jsem to vzdal !!!) Ty zvuky motoru po startu po delší době stání bych vám nepřál slyšet. Takže raději značkový, je jedno jaký. 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

neviem ci tu alebo niekde inde to bolo spominane, ale filtre sa lisia hustotou sietky (proste ake velke castice prepusti) a tiez byva myslim percentualne udavane kolko necistoty to zachyti... po tychto udajoch by som pozrel... inak origo servis som videl bezne pouzivat fiam, fram, mann... takze tak... ale naozaj najlepsie katalog a pokukat...
Peugeot 406, HDI, 110ps
- Ploskonosnik Bodrý
- Sběrač informací