Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahojda - at koukám,jak koukám-žádnou cenu za ty budíky nevidíím - a ani nahoře. Mám přesto asi tu obr fotečku... Prozradíte mi prosím někdo cenu? Děkuji váámLadas píše:jdou tam a peníze píše nahoře
140 a 170euroesik33 píše:Ahojda - at koukám,jak koukám-žádnou cenu za ty budíky nevidíím - a ani nahoře. Mám přesto asi tu obr fotečku... Prozradíte mi prosím někdo cenu? Děkuji váámLadas píše:jdou tam a peníze píše nahoře
..tak to se divím,že jsem tuto obr cenu v eur přehlédl... tož určitě právo nabízejícího,ale to nemohu zaplatit tolik peněz.. vzdávám se... ale škoda.. jsou jinak pěkný - i když nechápu proč dvě ceny?????TDIfun píše:140 a 170euroesik33 píše:Ahojda - at koukám,jak koukám-žádnou cenu za ty budíky nevidíím - a ani nahoře. Mám přesto asi tu obr fotečku... Prozradíte mi prosím někdo cenu? Děkuji váámLadas píše:jdou tam a peníze píše nahoře
Jednou to je bez chromových rámečku...Za nové budíky bych řekl přiměřená cenaesik33 píše:..tak to se divím,že jsem tuto obr cenu v eur přehlédl... tož určitě právo nabízejícího,ale to nemohu zaplatit tolik peněz.. vzdávám se... ale škoda.. jsou jinak pěkný - i když nechápu proč dvě ceny?????