Prodam komplet sedacky do octavie 2002, cerne, 2x airbag,bederni operky, vyskove stavitelne. zadek deleny s loketni operkou. Pekne neponicene,neprosoupane, vse funkcni, jsem nekurak.
Cena 2500kc
Sedacky Octavia 2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Re: taky jedny mam
jasný kurvení inzerátu nechápu proč si nezaložíš vlastní Topic nebo jsi tak omezený že to nedovedeš nabídnout jinak?koubajz píše:taky mam jedny sedacky.jsou z O1 2002 elegance bez bagu a vyhrevu,vyskove stavitelne,zadni delene s loketkou.v peknem stavu,predni lehce na boku osoupana,zadni pulcentimetrova dirka(nic hrozneho).cena 1500,-
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
natvrdlej asi jseš zkurvíš inzerát tím že podrazíš cenu toť jedna věc a druhá je že žádný neprodávám jen jsem se někoho zastal...koubajz píše:promin,jsem tu novej.asi jsem natvrdlej...ale Tvoje jsou lepsi,hezci,bez vad a s bagy,tak neboj,ze se neprodaj
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower