Už máte natankováno?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Už máte natankováno?
G3 Variant 1,9 TDi
... only S764

Spíš jsem myslel že zmíníš to že od 1.1.2010 bude nafta v ČR dražší o 3,50 Czk -mocipáni rozhodli jestli se vám to ještě nedoneslo a pro ty co maj benzíny je to o rovnou jednu korunu více.Vzhůru do Evropy navíc od dubna s vyšším podílem biosložky!(další zdražení nás asi nemine) A pak si přečtete že za odbornou konzultaci můžou bez problémů politici zaplatit i 15000.-nějakýmu Pepíkovi z Horní Dolní a na to je škváry dost jéééé jak se mi hned žije radostněji... 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ty si Pepík!Ladas píše:Spíš jsem myslel že zmíníš to že od 1.1.2010 bude nafta v ČR dražší o 3,50 Czk -mocipáni rozhodli jestli se vám to ještě nedoneslo a pro ty co maj benzíny je to o rovnou jednu korunu více.Vzhůru do Evropy navíc od dubna s vyšším podílem biosložky!(další zdražení nás asi nemine) A pak si přečtete že za odbornou konzultaci můžou bez problémů politici zaplatit i 15000.-nějakýmu Pepíkovi z Horní Dolní a na to je škváry dost jéééé jak se mi hned žije radostněji...

O 3,50 dražší, než 1.1. 2009. Oproti dnešním cenám "jen" o tu 1,50.
Nevím jestli jásat...
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
jo to je ono a tohle je druhá zpráva co potěší...
http://www.novinky.cz/domaci/186255-za- ... sicne.html
http://www.novinky.cz/domaci/186255-za- ... sicne.html
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
to chápu ale svěrák hodil dobrej kozelec tak to mě dostaloHuml píše:, i když tam jsem se moc nesmál, bradu jsem zaryl do asfaltu a ruka mě bolí ještě teď

nediv se že tě někdo sundal dneska mě vytroubil čurák z filckou a ještě držkoval z okna když jsem mu v klidu odvětil ať počká že hovořím do telefonu zjistil jsem že je docela našrot a to jsem ani neprasil prostě jsem se zařadil z vedlejší neřešil jsem ho a odjel jsem kdybych na to měl čas jedu za ním a ženu na něj benga některý lidi nejsou soudný...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
sory beru to tak že jezdím ke stojanu 23,90 tak jsem si to spojil a měl jsem rudo před očima omlouvám se za dezinformaci...Bóďa píše:Ty si Pepík!Ladas píše:Spíš jsem myslel že zmíníš to že od 1.1.2010 bude nafta v ČR dražší o 3,50 Czk -mocipáni rozhodli jestli se vám to ještě nedoneslo a pro ty co maj benzíny je to o rovnou jednu korunu více.Vzhůru do Evropy navíc od dubna s vyšším podílem biosložky!(další zdražení nás asi nemine) A pak si přečtete že za odbornou konzultaci můžou bez problémů politici zaplatit i 15000.-nějakýmu Pepíkovi z Horní Dolní a na to je škváry dost jéééé jak se mi hned žije radostněji...Si mě vyděsil...
O 3,50 dražší, než 1.1. 2009. Oproti dnešním cenám "jen" o tu 1,50.
Nevím jestli jásat...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
já si v podstatě nestěžuju, nakonec můžu být rád, že jsem z místa odjel domů sám, v tom dnešním provozu jak lidi jezděj jsem vlastně klikař
jinak přes město asi 10km jedu na kole asi 25min., při ranní špičce jsem v práci autem asi o 5min. dřív a co teď byla rozkopaná půlka Brna, kolikrát i 3/4 hodiny, takže kolo je zlatý