Felicia 1,9D kolisaji otacky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia 1,9D kolisaji otacky
potrebuju poradit co to muze delat,pridam plyn treba na 2000rpm a otacky vyleti treba na 3000 nebo zase treba o 500 spadnou...je to citit i za jizdy ze to kolisa
Diky

já sem měl golfa a ten mě dělal něco podobnýho a byla to tá hlavní hřídelka co vede skrz čerpadlo jak sem stím trošku pohl tak otáčky me padli cca o 200,a nebo zničeho nic to padlo do tak nízkých otáček že málem zdechl motor,.takže čerpadlo
leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
musíš připojit na wag adresa 41 měřené hodnoty a tam zjistíš že se zobrazujou otáčky či nikoliv, pak se dá nastavi snímač zátěže při zastaveném motoru O.6 a postupně to roste na plná plyn 4.7 V, a na tom zdvojeném hejbleti jak přidáváš plyn na čerpadle se šteluje volnoběh,sniper-- píše:myslis nejakej kontak...nebo spatny nejaky cidlo?origoš píše:Co na to říká VAG? Tipoval bych, že je problém se signálem otáček ze svorky W alternátoru.
pak kolik má být přesně ti řekne origoš,
pak si dej průhlednou hadici od filtru k čerpadlu vysoké otáčky může způsobovat i pěna nasávaná do čerpadla

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
tak tomu věř že se nic měnit nebude W kontakt nemá odběr, felda má řídící jednotku čerpadla a v její paměti závad občas najdeš kontakt W žádný signálDOLPH píše:fela má raději ten lukas...
co se týká toho alternátoru-podle mně to s tím nemá nic společného....ale pokud chceš mít jistotu-sundej řemen k alternátoru a uvidíš,jestli se něco změní..

slovacek.milos píše:tak tomu věř že se nic měnit nebude W kontakt nemá odběr, felda má řídící jednotku čerpadla a v její paměti závad občas najdeš kontakt W žádný signálDOLPH píše:fela má raději ten lukas...
co se týká toho alternátoru-podle mně to s tím nemá nic společného....ale pokud chceš mít jistotu-sundej řemen k alternátoru a uvidíš,jestli se něco změní..miloš
jo,myslel jsem si to,jen jsem nechtěl dělat ukvapené závěry....,fela bere z altíku info pro otáčkoměr,víc toho neumí..