Zdravim.Docela dlouho uvažuju o čipíku a muj známej mi doporučil firmu diesel technik od někud z Kladna,že prej tam čipujou od nich z firmy nákladáky a jsou spokojený.Prej by mi tam zařídil slevu,ale nikde na netu jsem o nich nic nenašel.Nezná je náhodou někdo?
Znam tu firmu pred casem u nich kamos taky chipoval a vse v poradku a tedka jsem slysel ze tam prej maj i brzdu nevim to na 100% jen jsem to slysel zatim zadny spatny dojmy jsem o nich neslysel.
Měl jsem chip od Diesel Technik. Potom od Diesel Power na tom samém autě bez jakékoliv další úpravy. Rozdíl na brzdě cca 10 k a o průběhu krouťáku ani nebudu psát.
Správnej postřeh je takovej, že když ten motor po 300 tisících rozhodíš a vidíš, jak na tom střeva sou. Výkon a krouťák je sice až na prvnim místě, ale jde taky trochu o životnost.
Souhlasím, ale u toho auta byla životnost motoru ,,nepodstatná,, a šlo jen o výkon a rozumnou křivku krouťáku. To byl požadavek pro obě firmy. Navíc u DP se motor ladil a nekopíroval se jen nějaký soft.
Pája 19 píše:Správnej postřeh je takovej, že když ten motor po 300 tisících rozhodíš a vidíš, jak na tom střeva sou. Výkon a krouťák je sice až na prvnim místě, ale jde taky trochu o životnost.
To jsou mi veci. A tys uz nejakej takovej motor po 300tkm rozhodil ?