Ahojte chcem sa spytat ci niekdo neriesil podobny problem. Za tepla niekedy nejde nastartovat na prvy ras,niekedy nastartuje na druhy na treti. diag. neukazuje ziadnu chybu.. Auto ma cca70 tis. km. Premyslam ci by to nemohlo byt nieco zo starterom. Co si o tom myslite?
[quote="zdenco"]Ahojte chcem sa spytat ci niekdo neriesil podobny problem. Za tepla niekedy nejde nastartovat na prvy ras,niekedy nastartuje na druhy na treti. diag. neukazuje ziadnu chybu.. Auto ma cca70 tis. km. Premyslam ci by to nemohlo byt nieco zo starterom. Co si o tom myslite?
zdenco píše:Ahojte chcem sa spytat ci niekdo neriesil podobny problem. Za tepla niekedy nejde nastartovat na prvy ras,niekedy nastartuje na druhy na treti. diag. neukazuje ziadnu chybu.. Auto ma cca70 tis. km. Premyslam ci by to nemohlo byt nieco zo starterom. Co si o tom myslite?
Ano toci uplne bez odozvy,vypnas zapnes kluc a naskoci... Dnes diag. vypisala zavadu snimac polohy vac/kluka obydva skontrolovane, pre istotu aj zamenene za nove. ale auto bez zmeny...
zdenco píše:Ano toci uplne bez odozvy,vypnas zapnes kluc a naskoci... Dnes diag. vypisala zavadu snimac polohy vac/kluka obydva skontrolovane, pre istotu aj zamenene za nove. ale auto bez zmeny...
Takže jak jsi psal vyndat starter tím to tedy nebude.Jestli jsi dal jine snímače a opět nejde skus opět napíchnout a kouknout při startu kdy to nejde na tlak paliva v railu
Pozeral som aj to pri startovani ukazuje cca 750kpa ked naskoci vybehne na cca 1100 ,ked iba toci tak stale 750kpa. nemoze to byt zlym nastavenim rozvodov,ci nieje nahodou pootocene vysok. cerpadlo??
no to moze ako hovori origos ... ked je to dci tak cerpadlo ta nemusi nejak zaujimat , to moze byt otocene ako chce ... mozno by to chcelo zmerat tlak vo valci
Prave na tomto motore je snimac polohy na cerpadle.. tlaky su dobre studeny starty bez problemov, teply 10x posebe nastartuje potom 1x nie a zastartujes znovu a naskoci bez problemov.. a zase sa to opakuje ..
težko se to posuzuje ale presne u toho modelu jsem uz na trech autech menil snimac otacek na vačce a delalo to to stejný ....osciloskop a zmerit signal
ok tak ještě jsou u leveho světla relatka pod deklem jsou to mala černa cca 1cmx 3cm to jedno děla zrovna tenhle problem zkus je mezi sebou jenom prohazet
Při točení starteru to tlačí do railu 750 barů? Jestli ty kpa dobře přepočítávám, tak je to divné, protože na volnoběžné otáčky
by měl být tlak v systému cca 250 - 300 barů.