Spínač světla kufru Fabia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spínač světla kufru Fabia
Když otevřu kufr tak se světlo rozsvítí až třeba za 3 min . Je to nějak napojený na nějkou jednotku ? Kdysi jsem nastavoval nějaký čas a od té doby to blbne i když jsem to vrátil na původní hodnotu . Spínač jsem měl rozebraný a funguje ( jako rozebraný ) . Když odpojím konektor tak napětí tam je a po připojení hned začne svítit . 

Tak vyřešeno, nebo řešil teda někdo, jak se píše výše?
Taky se mi občas lampička rožne až po minutě...
Tak teda: Rozkuchal jsem ten zámek, a jsou tam dva mikrospínače. Jeden na to, aby dal signál, že kufr je zavřený a druhý rozsvěcuje po otevření lampičku. Ten je v háji. Je to nějaký CHERRY A2 25- v katalogu jsem jej vůbec nenašel
Díky Všem
Taky se mi občas lampička rožne až po minutě...

Tak teda: Rozkuchal jsem ten zámek, a jsou tam dva mikrospínače. Jeden na to, aby dal signál, že kufr je zavřený a druhý rozsvěcuje po otevření lampičku. Ten je v háji. Je to nějaký CHERRY A2 25- v katalogu jsem jej vůbec nenašel

Díky Všem
Tomio
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
to same pozoruji na svych 5. dverich F1 , rozsviti se zpravidla okamzite avsak nekdy jdu do kufru jednou za mesic a nerozsvítí se. Kdyz pri otevrenych dverich vergluji s tim mechanismem zamku , tak jde slyset mikrospinac ( cvakaní). Co jsem vypororoval tak na stranu jako kdyz zamek zaviram tak v něm spinač cvakne hned bez prodlevy ale na stranu pri jeho otvirani je tam takova vzdy takova prodleva nez sepne světlo. Dle meho mechanicky problem, neco se spatne vrací. Kdyz do kufru chodim častěji, potiže nejsou .....