Rada s prodejem.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bradytec
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Rada s prodejem.

Příspěvek od Bradytec »

Mám na vás takovej dotaz. Mám toledo 81kw r.v. 97 ( uvedeno do provozu v 2001 ) je to dovoz. Magnus výbava, vše v el. všechny okna, el. zrcátka, klima, palubní pc, abs, sundavací tažné. Auto jsem komplet vyvařil a udělal celoak. Mám k tomu dvě sady alu kol: orig. Seat s pěknými pneu + alu BBS se zimákama (taky dobrý vzorek) Auto má chip a jezdil jsem s ním za 5 L. Po dálnici s platákem 4,8L na sto. Na autě je udělaná nově stk, olej, vůle na nápravě atd. Na jaře se dělaly brzdy, klimatizace atd.

Můj dotaz zní jaká je reálná cena prodeje. Já si myslím že 70 tis. když vidím ty ostatní pelechy na S-bazaru atd. Zajímá mě váš názor za kolik by jste to prodávaly. Děkuji Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Provádíme veškeré mechanické a elektrické práce: diagnostika, klimatizace, výměny autoskel, montáž tažného zařízení, opravy příhřevu D3W, D5W atd. Možnost odtahu na plaťáku.
drozd
Sběrač informací

Příspěvek od drozd »

I když je to taková voňavka jak píšeš,myslim si,že za 70 neprodejný.Kdybych byl kupec přihodim si 10-15tis a mám novej model.I když každý auto má svýho kupce a pokud s prodejem nepospícháš,možná,že se i za těch 65 prodá.

BTW každej bude šťourat proč to má celolak a ten vejfuk natřenej na červeno tomu taky moc nepřidá(jen muj skromnej názor,ne že na mě budeš hned plivat :D )
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Jj stejnej názor prostě už je to starší kočár i když pěknej chlape a né každý člověk má rád slovo chip ;)
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

drozd píše:I když je to taková voňavka jak píšeš,myslim si,že za 70 neprodejný.Kdybych byl kupec přihodim si 10-15tis a mám novej model.I když každý auto má svýho kupce a pokud s prodejem nepospícháš,možná,že se i za těch 65 prodá.

BTW každej bude šťourat proč to má celolak a ten vejfuk natřenej na červeno tomu taky moc nepřidá(jen muj skromnej názor,ne že na mě budeš hned plivat :D )
To máš sice pravdu, že když přidáš 10-15tis, že koupiš novější model, ale v jakým je stavu a jakou má výbavu si asi neviděl. (wallbash) Novější slušnej model seženeš tak od 115-140. Osobně si myslím, že 70 je trošku víc, ale někteří lidi to dokážou ocenit. Cenu bych určitě nechal, slevit mužeš vždycky.
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
drozd
Sběrač informací

Příspěvek od drozd »

´´To máš sice pravdu, že když přidáš 10-15tis, že koupiš novější model, ale v jakým je stavu a jakou má výbavu si asi neviděl. Hlavička´´

To máš taky pravdu,že pěkný kousky jsou s cenou úpně někde jinde,ale ne každýho kupce tohle zajímá.Psal jsem,že je to můj názora já mít tu volbu buď 70 za tohle,nebo o těch zmiňovanejch 10-15 víc,jdu každopádně do novějšího modelu,klidně i se slabšim motorem a manuální klimou.
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

drozd píše:´´To máš sice pravdu, že když přidáš 10-15tis, že koupiš novější model, ale v jakým je stavu a jakou má výbavu si asi neviděl. Hlavička´´

To máš taky pravdu,že pěkný kousky jsou s cenou úpně někde jinde,ale ne každýho kupce tohle zajímá.Psal jsem,že je to můj názora já mít tu volbu buď 70 za tohle,nebo o těch zmiňovanejch 10-15 víc,jdu každopádně do novějšího modelu,klidně i se slabšim motorem a manuální klimou.
Myslím si, že dost lidí se rozhodne pro starší udržovaný model, ke kterýmu měl majitel vstah, než k novější šlupce která bude furt v servisu.
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

hned ze začátku musim říct moc pěknej kousek aspon na fotkách vypadá pěkně. Taky sem sedlal toto toledo i když už jsem se málem propadal se sedačkou na silnici (noteeth) (noteeth) taky bych si radši přidal a koupil novej model od 1999r.v . A nebo uplně jiny auto za ty peníze máš už O1 pěknou a taky B5 passat ;) ;) hlavně je to Pozink.
Bradytec
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradytec »

hm tak přesně tyle odpovědi jsem čekal. Ale děkuji. Zkusím 65 tis a uvidím. Je fakt že mohu mít ted scharana a tak kdybych to prodal druhý den bylo by to nej ale to se nestane.
Provádíme veškeré mechanické a elektrické práce: diagnostika, klimatizace, výměny autoskel, montáž tažného zařízení, opravy příhřevu D3W, D5W atd. Možnost odtahu na plaťáku.
Bradytec
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradytec »

Tak jsem ho dal nakonec za 60tis. Chtěl bych to prodat co nejdřív. http://jetta.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=56720
turdy VW
Přispěvovatel

Příspěvek od turdy VW »

...koukám,že se tady z toho dá udělat celkem slušnej bazar..... :roll: (LOL)
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

nechcem pitchovat ale zobral by som este riedidlo a vsetky plasty v interiery by som vicistil od farby co sa tam dostala lebo an tych fotkach je to sakra vidiet.. aj inatos trosky pretepovat... a cena?? nuz tak ako niekto pisal ked niekto bude mat zaujem hned padne otazka preco celolak... a podobne veci.. a dalsia vec.. kazde auto je predajne za taku cenu aku chces...len hold musis cakat kto to zoberie a niekedy to moze trvat aj rok...
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“