Můj dotaz zní jaká je reálná cena prodeje. Já si myslím že 70 tis. když vidím ty ostatní pelechy na S-bazaru atd. Zajímá mě váš názor za kolik by jste to prodávaly. Děkuji

Moderátoři: šulda, Moderátoři
To máš sice pravdu, že když přidáš 10-15tis, že koupiš novější model, ale v jakým je stavu a jakou má výbavu si asi neviděl.drozd píše:I když je to taková voňavka jak píšeš,myslim si,že za 70 neprodejný.Kdybych byl kupec přihodim si 10-15tis a mám novej model.I když každý auto má svýho kupce a pokud s prodejem nepospícháš,možná,že se i za těch 65 prodá.
BTW každej bude šťourat proč to má celolak a ten vejfuk natřenej na červeno tomu taky moc nepřidá(jen muj skromnej názor,ne že na mě budeš hned plivat)
Myslím si, že dost lidí se rozhodne pro starší udržovaný model, ke kterýmu měl majitel vstah, než k novější šlupce která bude furt v servisu.drozd píše:´´To máš sice pravdu, že když přidáš 10-15tis, že koupiš novější model, ale v jakým je stavu a jakou má výbavu si asi neviděl. Hlavička´´
To máš taky pravdu,že pěkný kousky jsou s cenou úpně někde jinde,ale ne každýho kupce tohle zajímá.Psal jsem,že je to můj názora já mít tu volbu buď 70 za tohle,nebo o těch zmiňovanejch 10-15 víc,jdu každopádně do novějšího modelu,klidně i se slabšim motorem a manuální klimou.