Dobry den mam problem s jednim Touranom s pridavnym kurenim ked ho spustim tak mi ide tak 1 minutu normlne zohrieva vodu ide aj ako ma aj cerpadielko pocut co dodava naftu ale asi tak po minute hodu sa zastavy cerpadlo na naftu a zhasne aj plamen a v pamate zavad sa objavy zavada 1406 Ziadny plamen. Nafty v aute je dost a aj baterka je dobra vedenie je naplnene naftou cidla teploty su ok. Viete mi poradit co by to mohlo robit.
Dakujem
Touran pridavne topenie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
jestli to normálně začne topit a napíše tuhle chybu, tak možná čidlo plamene, to by mělo být vidět na diagnostice, kolik stupňů ukazuje
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

urobil som uz aj test akcnych clenou vsetko je ok ide ako ma a to cerpadielko som pred rokom menil a aj s cidlamy co su na kureny ktore snimaju teplotu kurenia a vody. Vtedy ked som to vymenil tak kurenie islo dobre lem mu dosla nafta a kurenie sa zablokovalo. Odblokoval som ho a teraz mi robi tieto problemy. V znackovom servise mu tam domontovaly dialkove ovldanie aj mi vypisuje chybu 2245 Spojeni dalkove ovladani / ziadny signal/ komunikace. Typujem ci este v tom nieje zrada. Ci je to dobre nakodovane ale neviem kde sa to koduje ak sa to koduje.
Nemate este niekto popis jednotlivych blokou nameranych hodnout lebo v winelse to nanajdem.
Dakujem
Nemate este niekto popis jednotlivych blokou nameranych hodnout lebo v winelse to nanajdem.
Dakujem
ako hlasno klepe cerpadielko na naftu? skontroluj palivove vedenie ku kureniu, vyzera to ako keby to chytalo vzduch (ak je tam priesvitna hadicka pozri ci nejdu bublinky).
A este z vlastnej skusenosti:
Stalo sa to sice na nakladaku a pocas nastartovaneho motora, ale dr...al som sa s tym dost dlho kym som prisiel na to , ze odparovak z nadrze bol upchaty a vdaka tomu vznikal podtlak a to cerpadielko jednoducho nevladalo potiahnut naftu.
Mozno je to od veci ale mozno to pomoze
A este z vlastnej skusenosti:
Stalo sa to sice na nakladaku a pocas nastartovaneho motora, ale dr...al som sa s tym dost dlho kym som prisiel na to , ze odparovak z nadrze bol upchaty a vdaka tomu vznikal podtlak a to cerpadielko jednoducho nevladalo potiahnut naftu.
Mozno je to od veci ale mozno to pomoze