náprava passat b5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
náprava passat b5
Mám problém s přední nápravou na passatu b5,nevím jak mám vyzkoušet vůle čepů a silénbloků když kolo zvednu a zkouším vůle tak nic necítím,ale při jízdě mě to rezonuje do podlahy při každém přidání plynu už nevím co stím má někdo zkušenosti?
- lubomt
- Aktivista
Odpovědi: 0
A spojovacie C-čka,ktore spajaju ramena,tam su male čapy,ktore odidu najrychlejsie. Pokial tam uz nemas male silenbloky...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Píšeš, že ti to rezonuje do podlahy, nemáš spíš v řiti silentblok motoru nebo vzadu na převodovce, ty silentbloky jsou chycený na nápravnici, tak jestli se ti to přes ni nepřenáší do podlahy. Minulej týden sem dělal BMW 330d, měl rozsekanej silentblok motoru na straně řidiče a tam to drnčelo dovnitř tak, že se nedaly držet ruce na volantu, vůbec nechápu jak s tím mohl borec jezdit.
- Kornout
- Aktivista
Odpovědi: 0
U těhle aut je nápravnice také na silentblokách, takže ta rezonannce nemusí být tak velká, Každopádně bych se zaměřil na toto a ten výfuk, kor teď v zimě jsi mohl někde drbnout o led a je to hned.
Silentbloky na nápravě , čepy, nebo to "céčko" na stabilizátoru většinou klepe a to i bez plynu.
Silentbloky na nápravě , čepy, nebo to "céčko" na stabilizátoru většinou klepe a to i bez plynu.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW