K: zadní kotoučovou nápravu na octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
K: zadní kotoučovou nápravu na octavii I
koupím zadní kotoučovoou nápravu na octavii I , nebo díly na předělání z bubnu na kotouče.
Octavia 1.9Tdi ALH 66KW @ trysky PP764, turbo 1749VB, vedení vzduchu ARL, chip tdidrapek.cz, FMIC, spojka ATD+VR6, EGR OFF, KAT OFF, puky TT, pružiny RS
kotoučova naprava
napravu mam prodávám ale jen komplet v pripade zajmu volej 608776577
mám komplet 2-3tis dle stavu
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
-
lukasauautokup
- Sběrač informací
Re: K: zadní kotoučovou nápravu na octavii I
mam celou napravu a jsem z Místku 605543619
Takže cena byla domluvena za díly na předělání z bubnů na kotouče a pan lukasauautokup souhlasil a když sem si proto měl přijet, po 3 denní slibování a ujištovaní, že mi to prodá, tak mi řekl že už má jiného zájemce na celou nápravu. Takže nedoporučuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bylo by mi to jedno, ale mám koupené už kotouče a desky, které jsou mi teď k ničemu.

Bylo by mi to jedno, ale mám koupené už kotouče a desky, které jsou mi teď k ničemu.
Octavia 1.9Tdi ALH 66KW @ trysky PP764, turbo 1749VB, vedení vzduchu ARL, chip tdidrapek.cz, FMIC, spojka ATD+VR6, EGR OFF, KAT OFF, puky TT, pružiny RS
jo a ještě jedna věc celou nápravu prodává někomu jinému za 3000kč!!!! ale pozor, kotouče a deksy jsou na vyhození a auto z kterého to je tak je borané a dostalo ránu i do zadní nápravy, takže zadní náprava je uplně na pič......!!!!!! pozor na to!!!! možná to kupuje někdo z fora.
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
lukasauautokup
- Sběrač informací
tak jen pro informaci vuz byl havarovan pouze na přední čast vozu !! za brzdy a kotouče jsem chtel od začatku 1500,- a kupujici nabidl cenu 1100.-protože jsou sjete kotouče takoveto věci jako jsou kotouče a desky se řeši si myslim nove . a jelikoš jsou komplet třmeny +naboj prostě komplet i s lankama čidly abs a tak tak si nemyslim že je cena 1500.- špatna !!!!! stejně tu napravu kupuje převažně každy kvuli těm brzdam . a naprava se pohybuje 2000-3000.- to je tak jak se špekuluje nad 4stovkami a pak da za dopravu telefoonování a zhaněni ty same penize ne li víc
Domluvili sme se na 1100kč a vy ste souhlasil. 3 dny sem čekel než to sundáte a když si proto ám přijet tak mi řeknete cenu o 400 kč drahší? tak kde jsme!!!!