JEDNOTKA BSG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
JEDNOTKA BSG
Omlouvám se pokud to tu někde je.Našel jsem jen jednotlivé nastavení.Vyměnil jsem GSB 23 bitu za 30 bitu.Zajímá mne co vše se dá na této jednotce nastavit.Obě zadní mlhovky přisvětcování mlhovkama v zatáčce a podobně.Tak by jsem docela rád využil co se dá.OCTAVIA II
zdravym Vas
dnes som bol v VW servise informovat sa o cenne BSG.rad by som tu svoju 3C.....049D vymenil za nejaku tu 30 bitovy AH,AL,AK,AJ.
tak mily pan v servise mi povedal ze taketo najak "niesu"ale ich nahradou je AB.potom podla VINka zistil ze tie nove mi nepojdu lebo mu tam vyhadzovalo ze to sa neda.co vy na to pani.
pojde to alebo nie.cenu mi povedal 366 EUR.riadny naser.
tak vas poprosim o nejake to vyjadrenie.dakujem
dnes som bol v VW servise informovat sa o cenne BSG.rad by som tu svoju 3C.....049D vymenil za nejaku tu 30 bitovy AH,AL,AK,AJ.
tak mily pan v servise mi povedal ze taketo najak "niesu"ale ich nahradou je AB.potom podla VINka zistil ze tie nove mi nepojdu lebo mu tam vyhadzovalo ze to sa neda.co vy na to pani.
pojde to alebo nie.cenu mi povedal 366 EUR.riadny naser.
tak vas poprosim o nejake to vyjadrenie.dakujem
nenapisal si ake mas auto, ale podla mna to pojde bezproblemovo, potrebujes cloveka co to vie potom spravne nakodovat cez VAG, pri vymene BSG pozor na relatka, treba dat presne tie co si mal v aute na tie iste miesta do novej BSG.....riesil som to uz na viacerych autach a ide to, mala rada ...asi prestan chodit do toho VW servisu...tam vedia len menit kus za kus, podla etky a za zaujimavu cenu, jednotku zozenies na vrakacoch alebo v inzercii na forach....