šok s diskami
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- milansilvia
- Přispěvovatel
šok s diskami
Ahojte chlapi,
akurat som prišiel z pneuservisu obuval som čisto nové pneu Barum Bravuris 2 195/50/15 na moje nové min. rok kupované elektrony a tu je idea.
Ako je možné ,že mam rok staré elektrony a su krivé!!!!
Jedno koleso až 15g a 40g a druhé cez 50g.
Nespomínam si aby som vošiel do nejakej diery. Je to normálny jav po jednej sezone tak krivé elektrony?
Sú naše cesty až v takom zlom stave?
Má vpliv na pokrivenie elektronov aj fakt ,že su moje pneu nizkoprofilové?
Dakujem.
akurat som prišiel z pneuservisu obuval som čisto nové pneu Barum Bravuris 2 195/50/15 na moje nové min. rok kupované elektrony a tu je idea.
Ako je možné ,že mam rok staré elektrony a su krivé!!!!
Jedno koleso až 15g a 40g a druhé cez 50g.
Nespomínam si aby som vošiel do nejakej diery. Je to normálny jav po jednej sezone tak krivé elektrony?
Sú naše cesty až v takom zlom stave?
Má vpliv na pokrivenie elektronov aj fakt ,že su moje pneu nizkoprofilové?
Dakujem.
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
- milansilvia
- Přispěvovatel
- milansilvia
- Přispěvovatel
Teraz ked na tym uvažujem tak na všetko je dnes záruka 24 mesiacov. Mám šancu na uznanie reklamácie? Disky jazdené 1 sezonu a bez mechanického poškodenia nie su oškrete su ako nove.
Ved podľa mna je to chyba konštrukcie resp. materialu. Ja mám profil 50 su auta čo majú profil 35. Ked mam 35 profil mam každy mesiac davať rovnať kolesá???
Ved človek nekupuje kolesa na jednu sezonu ale tak malo by to niečo vydržať a ked to nedrži nech to nepradávaju.
Ved podľa mna je to chyba konštrukcie resp. materialu. Ja mám profil 50 su auta čo majú profil 35. Ked mam 35 profil mam každy mesiac davať rovnať kolesá???
Ved človek nekupuje kolesa na jednu sezonu ale tak malo by to niečo vydržať a ked to nedrži nech to nepradávaju.
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
-
slovacek.milos
- Aktivista
padesát gramu na vyvážení kola no hrúza do nebe volající,
já bych jezdil jen na odtahovce, ta kola ani neprotáčej,
jeden samolepící pásek má 60 gramů, když kolo rozvažuji a dávám závaží za paprsky aby nebylo vidět tak tam klidně nalepím i 12O gramů, kdybych se měl zabývat takovou blbostí tak do konce života mám vystaráno
miloš
jeden samolepící pásek má 60 gramů, když kolo rozvažuji a dávám závaží za paprsky aby nebylo vidět tak tam klidně nalepím i 12O gramů, kdybych se měl zabývat takovou blbostí tak do konce života mám vystaráno
Až ti prijede total zmrsenej disk 16 omlacený hrany a na tom nakej ksunt guma, co nejde vyvažit ale nesmís dat novej, že je to drahý. Tak tam teh 240 gramu nechas, at si jezdí, když je to drahýpapouch22 píše:ja bych to taky neresil 50 gramu nic neni to je takova bezna porce zavazibezne lepim ty 60 gramovy pasky i ve dvou patrech. vubec bych to neresil jestli to za jizdy nic nedela
-
slovacek.milos
- Aktivista
a když si spočtáš tu úsporu na tom závažíZdeněk M píše:Až ti prijede total zmrsenej disk 16 omlacený hrany a na tom nakej ksunt guma, co nejde vyvažit ale nesmís dat novej, že je to drahý. Tak tam teh 240 gramu nechas, at si jezdí, když je to drahýpapouch22 píše:ja bych to taky neresil 50 gramu nic neni to je takova bezna porce zavazibezne lepim ty 60 gramovy pasky i ve dvou patrech. vubec bych to neresil jestli to za jizdy nic nedela
Jsem majitele pneuservisu,takže snad můžu korektně odpovedět.Jsou disky křivé nebo se jen prostě dovyvažovalo.Vyvažuji skoro denně,no teď né,mám operované koleno a by jste se divili.30-40 vcelku nic není.Někdy na nové-značkové kola dáváme China gumy a závaží okolo 100g je vcelku normal.Jak píšu,do 30 g je to v poho,i 40.
bezne lepim ty 60 gramovy pasky i ve dvou patrech. vubec bych to neresil jestli to za jizdy nic nedela