Vozíte DIESELPOWER na autě??????
Moderátor: Moderátoři
Vozíte DIESELPOWER na autě??????
Včera mi kamarád říkal, že měl na autě samolepku DIESELPOWER race enegeneering a že se někomu nelíbilo, že když nemá úpravu na autě, tak by neměl tu samolepku vozit..... Co si o tom myslí team DIESELPOWER??????
Je lepší smrdět naftou, než korunou!!!!
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Tak toto je tazka otazka.. som zvedavy co na to chalani povedia
Asi zalezi na akom aute..... na jednej strane kazda reklama je dobra, na druhej pokial niekto vie wo-co-go a auto moc-ne-go tak to nemusi zanechat dobry dojem

Asi zalezi na akom aute..... na jednej strane kazda reklama je dobra, na druhej pokial niekto vie wo-co-go a auto moc-ne-go tak to nemusi zanechat dobry dojem

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@Jozef: TO nie je tak celkom tento pripad.... uz ked pouzivas analogiu s pretekarskymi autami, zober si ze by Ferrari malo na cumaku nalepku SHELL a jazdilo na CASTROL alebo povedzme Divinol 
Keby DP nerobilo primarne upravy aut tak by to bola akurat reklama zadarmo, takto tam je stale riziko pospinenia dobreho mena firmy (pretoze je dotknuty predmet jej obchodnej cinnosti - uprava aut), ale sam som zvedavy ako sa ku tomu vyjadria

Keby DP nerobilo primarne upravy aut tak by to bola akurat reklama zadarmo, takto tam je stale riziko pospinenia dobreho mena firmy (pretoze je dotknuty predmet jej obchodnej cinnosti - uprava aut), ale sam som zvedavy ako sa ku tomu vyjadria

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Oni si prilepia na auto to co im zaplatia. Teraz som si uvedomil ze pretekarske auta su onalepkovane koly platenej reklame. U civilnych je to, tak ze propaguju danu firmu/produkt zadarmo s vynimkou reklamnych vozidiel (napr. RedBull a pod.). Takze z pohladu dotknutej firmy/produktu je to len vyhoda.subz3ro_tdi píše:@Jozef: TO nie je tak celkom tento pripad.... uz ked pouzivas analogiu s pretekarskymi autami, zober si ze by Ferrari malo na cumaku nalepku SHELL a jazdilo na CASTROL alebo povedzme Divinol
bnbnb
reesha píše:Myslím, že si každý může dát na auto co chce, ať se to líbí nebo nelíbí někomu jinému..
Tato odpověď by měla stačit..
Jinak, pokud se ptáte na můj názor, kdo by tyto samolepky měl nebo neměl mít na autě. Samozřejmě že nejsem zrovna nejšťastnější, když vidím samolepky na autě, které nám dělá ostudu.
Jsem autorem tohoto vlákna a myslím si že je přeci úplně jedno kdo vozí logo firmy. Pro mne by to byl prostě fanoušek a přeci bez fanoušků by nebylo toto fórum..........
Je lepší smrdět naftou, než korunou!!!!
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: bnbnb
Však jsem nic jiného nenapsal.thejackal píše:reesha píše:Myslím, že si každý může dát na auto co chce, ať se to líbí nebo nelíbí někomu jinému..
Tato odpověď by měla stačit..
Jinak, pokud se ptáte na můj názor, kdo by tyto samolepky měl nebo neměl mít na autě. Samozřejmě že nejsem zrovna nejšťastnější, když vidím samolepky na autě, které nám dělá ostudu.
Jsem autorem tohoto vlákna a myslím si že je přeci úplně jedno kdo vozí logo firmy. Pro mne by to byl prostě fanoušek a přeci bez fanoušků by nebylo toto fórum..........
Jen si dokážu představit případy, kdy je to pro mě trochu nepříjemné, a určitě nejde o žigula. Jsou zde jiné zásadnější aspekty.
Decentnost a zdravý rozum je v tomto případě je na místě a ne mít polepený dveře nebo kufr jak nějakej cestovatel z dob krále klacka 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!