2.0 FSI misto 2.0 TDI BKP 16V
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.0 FSI misto 2.0 TDI BKP 16V
zdar přemejšlim střelit svoje auto 2.0 tdi passat 3 c a koupit taky 3 c ,ale 2.0 FSI najeto 80000 .co vi na to serou se nako ty benzínaky .vzhledem k tomu že mam ten nejvíc nepovedenej motor ,ale potřebuju vedet jak sou na tom ty FSI co se tyče spolehlivosti,papírovou spotřebu sem si přecetl a co real ma nekdo zkušenosti???
- Andy-CZ
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Spotřeba je dost závislá na stylu jízdy. Když pojedeš jak důchodce tak se dá mezi 5 a 6 ale dá se taky za 15. Spolehlivost nevím ale asi dobrá, nikdy jsem neslyšel že by se tam něco sypalo. Ten motor má na volnoběh docela zvláštní zvuk, takovej skoro diesel:) ale to je právě tím přímým vstřikem benzínu.
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
zizuzidan píše:Nech si diesla,já už na FSI měnil trafa,vstřiky,katalyzátory,klapku. Žadné levné věci a zapoměn nato,že bys nato něco sehnal na vrakovištích.Nic na to nemaj.
no nestras ho, nevidel bych to tak cerne, klapka stoji stejne jako na bezne MPI, civky jsou napr. stejne jako na HTP, vstriky se daj zrepasovat a ze by nejak zvlast umiraly o tom nevim, zase je to taky dost o tom, co do toho kdo naleje
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
A hlavne bezsírne palivojaykay píše:zizuzidan píše:Nech si diesla,já už na FSI měnil trafa,vstřiky,katalyzátory,klapku. Žadné levné věci a zapoměn nato,že bys nato něco sehnal na vrakovištích.Nic na to nemaj.
no nestras ho, nevidel bych to tak cerne, klapka stoji stejne jako na bezne MPI, civky jsou napr. stejne jako na HTP, vstriky se daj zrepasovat a ze by nejak zvlast umiraly o tom nevim, zase je to taky dost o tom, co do toho kdo naleje