Staci kdyz vyndam tu aktivni cast, vycistit vatickou jen tu malou kovovou plosku, toho teliska co ochlazuje proudici vzduch nebo se to musi nejak rozcvaknout cele?
Cistite to lihem? Jak casto a kdy to ma jeste cenu.
Co vahu muze uplne znicit, co tam odejde, nejake elektronika, protoze tu plosku muzu prece vzdy vycistit a jedu.
Taky jsem neco cetl o provrtani vetci diry, kde presne, je tim mysleno ta mala cca 2mm dirka ve spodim rohu?
já jí prostříkal čističem na brzdy a taky nic, tak přišla na řadu vrtačka a díra 6mm a dává kolem 1100 jednotek, ale bacha při vrtání ať nebrnkneš o ten plíšek, mě se to povedlo a od tý doby to cuká , takže mě čeká nová
jack91 píše:porad nevim jak to cistite?
Cistite jen tu plozku, nejak jsi dat na spejli vatcku s lihem a vycistite to?
jj porusit tu desticku pri vrtani to zamrzi.
A zvedne se spotreba tim provrtanim??
Dekuji
No nemaj strach mne tiež váha šla asi len do 700 tak sme kúpili novú ale nedalo mi to a tak som začal špárať v tej starej (veď keď bola nová ) tak naprv som si zobral vatové tyčinky a normálne som zobral technický benzin a vyšuchal som ju riadne potom aby nebolo málo aj som ho tam nalial pohrkal s váhov a bolo to . Čistuká ako nová ,.... ale mne to nedalo a tak som sa dal na vŕtanie použil som vrták 5mm a zozadu som v úroni toho pliešku spravil dieru ( ale fakt bacha ten vrták prebehne celkom lahko cez plast a ty si môžeš váhu posrať nadobro a potom ti zostaneuž len a núdzák) a jav sa svete zrazu zo 700 az 1200 všpičke a normal 850 a teraz nová odpočíva v skrini na čas keď táto "TUNOVANÁ" umrie. A spotreba v poho do 6
kdyz uz cistit tak jen proplachavat ve sklenicce, nikdy ne mechanicky nejakym hadrikem ci vatou => KO
Vaha na TDi je strasne krehka vec, nekdy se povede vratit ji k zivotu, ale dost casto ne, nikdo neumi vysvetlit a urcit presny postup.
Ale kdyz auto taka tak na vahu radeji ani nekoukat:)
jack91 píše:kdyz uz cistit tak jen proplachavat ve sklenicce, nikdy ne mechanicky nejakym hadrikem ci vatou => KO
Vaha na TDi je strasne krehka vec, nekdy se povede vratit ji k zivotu, ale dost casto ne, nikdo neumi vysvetlit a urcit presny postup.
Ale kdyz auto taka tak na vahu radeji ani nekoukat:)
No zase nebuď taký citlivý na tú vahu . Je to obyčajný odpor(termistor) nič viac kludne ju môžeš pošuchať nič sa jej nestane lebo ona sa len hreje a priechom vzduchu sa ochladzuje a to mení veľkosť prechodu prúdu a tým sa reguluje riadiaca jednotka nič speciálne na to aby sa snou zaobchádzalo ako pri deadjustacií BOMBY jasne že nemôžeš ulomiť ten na teplo citlivý snimač (to je tá strieborná doštička ) lebo je to v rici. Ale vatou tomu neublížiš. Skús a uvidíš potom sa pridáš do klubu zlepšovateľov.