brzdove trubky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
brzdove trubky
Caute mam dotaz potreboval bych nekde sehnat brzdove trubicky co vedou od brzdove hadice do trmenu brzdy.Je to cca 15 cm naohybana trubicka.Nikde jsem to nemohl najit jak v kelly,aci apod.Nevite nekdo e shop kde to sezenu nebo nekoho kdo to v Brne dela?Dekuji
PASSAT B5 1,9TDI 85 KW R.V.:99 KOD.M.:AJM
Pokud nekdo vi cislo z ETKY nebo obrazek budu rad
Re: brzdove trubky
kup trubku ze škodovky a uprav si jipajin píše:Caute mam dotaz potreboval bych nekde sehnat brzdove trubicky co vedou od brzdove hadice do trmenu brzdy.Je to cca 15 cm naohybana trubicka.Nikde jsem to nemohl najit jak v kelly,aci apod.Nevite nekdo e shop kde to sezenu nebo nekoho kdo to v Brne dela?Dekuji

nejsem si jist, ale když sem na GII chtěl zabrzdit před srnkou ve 130 tak sem produpl trubku a srnku trefil, trubku jsem vzal co zbyla po GO škodovky tu dlouhou co vede zepředu dozadu a zkrátil jsem ji, nejsem si jist ale myslím že závity pasovaly, radši to zkus před montáží, navolno, aby šla volně, stoupání závitů je sv*ně 1.5 a 1 se dá lehce zaměnit
bych ti to udělal, ale si z ruky
ale někdo v tvém okolí má určitě udělátko a udělá ti to přímo na míru

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Podle instruktora ATE ve školícím centru v Praze jsou od myslim loňska měděné trubky na brzdách zakázané a na STK by podle vyhlášky auto s takovouto trubko měli vyhodit!!! Takže pouze železné,ale hlavu bych s tím nelámal,pracuje se s tim o trochu hůř než s mědí,ale jde to.Trocha snahy a je za 10 min hotová.Koncovky jsou normálně v prodeji,stačí se zeptat....
auta co maj měděný neudělaj STK?jendakomin píše:Podle instruktora ATE ve školícím centru v Praze jsou od myslim loňska měděné trubky na brzdách zakázané a na STK by podle vyhlášky auto s takovouto trubko měli vyhodit!!! Takže pouze železné,ale hlavu bych s tím nelámal,pracuje se s tim o trochu hůř než s mědí,ale jde to.Trocha snahy a je za 10 min hotová.Koncovky jsou normálně v prodeji,stačí se zeptat....

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
na ledničkách šetřej takyjericho-3 píše:Zajímal by mě důvod....to jí vadí pulsy ABS nebo co? Nebo EU šetří měd na ledničky?To je lepší ,že trubky shnijou jako u Š 1000mb ? To se na to zeptám..,teď mám právě dělat wranglera a trubky z mědi....

GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW?