Turbo Galaxy AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Turbo Galaxy AFN
Má Galaxy I s motorem AFN turbo zvlášť nebo je vcelku, tedy součástí výfukového potrubí? Podle Etky (Sharan) je psáno, že je zvlášť, ale já měl za to, že je vcelku. Tak jak to je?
Díky...
Díky...
Naposledy upravil(a) Marek77 dne 01 črc 2010, 07:55, celkem upraveno 1 x.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
Takže nemusím pracně sundavat parohy? Dobrá zpráva! Jo, už na to koukám v Etce. Ale nevidím tu zobrazené těsnění mezi parohy a turbo. Nedá se někde zjistit orig. číslo?
A prosím Tě, nemáš náhodou trik, jak povolit šrouby, které drží výfukovou trubku na turbu? Mám na mysli ten šroub, který je vepředu ve směru jízdy, schovaný mezi trubkou výfuku a blokem. Nemám žádný klíč, kterým bych se tam dostal.
Díky...
A prosím Tě, nemáš náhodou trik, jak povolit šrouby, které drží výfukovou trubku na turbu? Mám na mysli ten šroub, který je vepředu ve směru jízdy, schovaný mezi trubkou výfuku a blokem. Nemám žádný klíč, kterým bych se tam dostal.
Díky...
Mezi turbem a svodama žadne tesnení neníMarek77 píše:Takže nemusím pracně sundavat parohy? Dobrá zpráva! Jo, už na to koukám v Etce. Ale nevidím tu zobrazené těsnění mezi parohy a turbo. Nedá se někde zjistit orig. číslo?
Díky...
Fajn - to mě taky napadlo, když ho nevidím v Etce, ale jak to tedy těsní? To je jako kov na kov?Zdeněk M píše:Mezi turbem a svodama žadne tesnení neníMarek77 píše:Takže nemusím pracně sundavat parohy? Dobrá zpráva! Jo, už na to koukám v Etce. Ale nevidím tu zobrazené těsnění mezi parohy a turbo. Nedá se někde zjistit orig. číslo?
Díky...
Marka osobně neznám, ale nějakou dobu u nás dělal borec - majitel Žigula - a chválil jej pro jeho obětavost, s jakou pomáhá s údržbou a seřizováním těch aut třeba na Lada srazech.
Na Galaxy ještě asi turbo nepáral a prostě to chce mít dopředu vše jasný.
Na Galaxy ještě asi turbo nepáral a prostě to chce mít dopředu vše jasný.
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj