Problém pri výmene vzduchového filtra.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém pri výmene vzduchového filtra.
Bol som v servise na výmenu oleja a filtrov. Mechanik najprv vymenil olej, potom pri výmene vzduchového filtra, som si všimol, že mu na vrchnú časť filtra spadol kúsok olejovej sadze, tak nejak to vyzeralo, priemer cca 5-7 mm. Stál som za sklom, on to zmontoval. Keď som mu to spomenul, povedal, že je to OK a nič nehrozí. Skrátka presvedčil ma a ja som s autom odišiel domov. Teraz mi to však vŕta v hlave. Môže to poškodiť váhu vzduchu, alebo turbo, resp. niečo iné? Motor je 1,9 TDI, kod ASV, najazdené 10000 km.
Re: Problém pri výmene vzduchového filtra.
no pokud tam neni dira nebo ten filtr neni zasranej moc rikas jen mala skvrna tak by se nic stat nemelo. Ten mechanik je naky prase ty platis za novej a jestli ho poskodi tak je to jeho problem a mel by ti tam dat neposkozenejtomanger píše:Bol som v servise na výmenu oleja a filtrov. Mechanik najprv vymenil olej, potom pri výmene vzduchového filtra, som si všimol, že mu na vrchnú časť filtra spadol kúsok olejovej sadze, tak nejak to vyzeralo, priemer cca 5-7 mm. Stál som za sklom, on to zmontoval. Keď som mu to spomenul, povedal, že je to OK a nič nehrozí. Skrátka presvedčil ma a ja som s autom odišiel domov. Teraz mi to však vŕta v hlave. Môže to poškodiť váhu vzduchu, alebo turbo, resp. niečo iné? Motor je 1,9 TDI, kod ASV, najazdené 10000 km.