Zmatené otevírání okna řidiče

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jammal
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zmatené otevírání okna řidiče

Příspěvek od Jammal »

Ahoj všem. Včera sednu do auta, chci úplně otevřít okno, ale sjelo jenom do půlky, pak už nereagovalo. Když jsem ho chtěl zavřít, dojelo nahoru a zase samo sjelo do půlky dolů. Asi na podesáté se mi ho podařilo zastavit zavřené. V čem je problém? S autem se nic nedělalo, jen stálo den před domem :( Ostatní okna fungujou v pohodě, dělá to jen řidičovo.
Mercedes Benz C30 AMG
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
ronej
Přispěvovatel

Příspěvek od ronej »

jak bude okno zavřené, tak přidrž na dvě sekundy spínač zavřeno a mnělo by se to zesynchronizovat. Je to třeba někdy po odpjení baterie
Touran 1,9 TDI,74kW PD
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

ronej píše:jak bude okno zavřené, tak přidrž na dvě sekundy spínač zavřeno a mnělo by se to zesynchronizovat. Je to třeba někdy po odpjení baterie
Ok, díky moc, Hned to zkusím.
Mercedes Benz C30 AMG
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

Tak bohužel, bez úspěchu, pořád to samé :(
Mercedes Benz C30 AMG
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

sdělej ta´pec vem sprej na kontakty vyhaž všechny konektory co tam uvidíš i z repráků a ze zámku postříkej a problém zmizne jak se miloš jmenuju ;) si piš

(LOL) miloš
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

slovacek.milos píše:sdělej ta´pec vem sprej na kontakty vyhaž všechny konektory co tam uvidíš i z repráků a ze zámku postříkej a problém zmizne jak se miloš jmenuju ;) si piš

(LOL) miloš
Tak to už je náročnější, to nechám na víkend :) Jen mě zarazilo, že to udělalo tak z ničeho nic. Šlo to normálně a najednou za jízdy rup ty boty. No nic, zkusím a uvidím ;) Díky moc
Mercedes Benz C30 AMG
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

Mne niečo takeho robilo,že som zatvoril okno a zachvilu sa otvorilo...potom nereagovalo na zatvorenie,potom sa samo zatvorilo a bolo ticho.Potom na dalši krat som mal vyhliadkovu jazdu okno chodilo hore dole a na vypinač nereagovalo.Nakoniec som rozobral ovladače na okno cele až do šrobika,kedže som elektrotechnik tak som hned videl že su tam studene spoje,asi sa tam dostala kvapka ked pršalo,ked som mal otvorene dvere a počase to medzi sebou vyskratovalo.Už som si myslel že budem musieť kupiť nove,prepajkoval som spoje,sice su to microspoje spravene robotom,ale ked je člowek zručny tak sa to da.Prepajkoval som to a klop klop doteraz pokoj (LOL)
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Jammal píše:
slovacek.milos píše:sdělej ta´pec vem sprej na kontakty vyhaž všechny konektory co tam uvidíš i z repráků a ze zámku postříkej a problém zmizne jak se miloš jmenuju ;) si piš

(LOL) miloš
Tak to už je náročnější, to nechám na víkend :) Jen mě zarazilo, že to udělalo tak z ničeho nic. Šlo to normálně a najednou za jízdy rup ty boty. No nic, zkusím a uvidím ;) Díky moc
to máš i u motoru jedeš a zničeho nic rup a jedeš na laně a píšeš na tyhle stránky ;) miloš
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Stahovačka mi dělala podobný brikule. Rozdělal sem konektor u toho sdruženýho panelu ovládání oken u řidiče, napružil a postříkal kontakty a od tý doby zase šlape.
Oct asv 2000, DieselPower
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

Nechal jsem omylem pootevřené okýnko u spolujezdce v těch největších lijákách (wallbash), to že jsem měl sedačku prolitou jak prase ani rozebírat nebudu a pak to dělalo něco podobného. Asi 5 dní ovládací prvky na té straně občas fungovaly občas ne, občas okno sjelo a už na té straně nešlo dát nahoru. Musel jsem jej zavřít od řidiče. Pak to vyschlo (asi) a je zatím klid (LOL) vsadil bych to na věc jak píše miloš.
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

No okna jsem měl zavřené, ale je pravda, že zrovna ten den byl u nás přes noc liják jak prase a mega bouřka. Někama to možná prochcalo nebo mi prásklo do auta (wallbash)
Mercedes Benz C30 AMG
Gorila2007
Nováček

Příspěvek od Gorila2007 »

Měl jsem podobný problém.Vyměnil jsem stahovačka.Tam bylo utrhané lano
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“