Zmatené otevírání okna řidiče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zmatené otevírání okna řidiče
Ahoj všem. Včera sednu do auta, chci úplně otevřít okno, ale sjelo jenom do půlky, pak už nereagovalo. Když jsem ho chtěl zavřít, dojelo nahoru a zase samo sjelo do půlky dolů. Asi na podesáté se mi ho podařilo zastavit zavřené. V čem je problém? S autem se nic nedělalo, jen stálo den před domem
Ostatní okna fungujou v pohodě, dělá to jen řidičovo.

Mercedes Benz C30 AMG
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Ok, díky moc, Hned to zkusím.ronej píše:jak bude okno zavřené, tak přidrž na dvě sekundy spínač zavřeno a mnělo by se to zesynchronizovat. Je to třeba někdy po odpjení baterie
Mercedes Benz C30 AMG
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak to už je náročnější, to nechám na víkendslovacek.milos píše:sdělej ta´pec vem sprej na kontakty vyhaž všechny konektory co tam uvidíš i z repráků a ze zámku postříkej a problém zmizne jak se miloš jmenujusi piš
miloš

Mercedes Benz C30 AMG
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mne niečo takeho robilo,že som zatvoril okno a zachvilu sa otvorilo...potom nereagovalo na zatvorenie,potom sa samo zatvorilo a bolo ticho.Potom na dalši krat som mal vyhliadkovu jazdu okno chodilo hore dole a na vypinač nereagovalo.Nakoniec som rozobral ovladače na okno cele až do šrobika,kedže som elektrotechnik tak som hned videl že su tam studene spoje,asi sa tam dostala kvapka ked pršalo,ked som mal otvorene dvere a počase to medzi sebou vyskratovalo.Už som si myslel že budem musieť kupiť nove,prepajkoval som spoje,sice su to microspoje spravene robotom,ale ked je člowek zručny tak sa to da.Prepajkoval som to a klop klop doteraz pokoj 

VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 

-
- Aktivista
to máš i u motoru jedeš a zničeho nic rup a jedeš na laně a píšeš na tyhle stránkyJammal píše:Tak to už je náročnější, to nechám na víkendslovacek.milos píše:sdělej ta´pec vem sprej na kontakty vyhaž všechny konektory co tam uvidíš i z repráků a ze zámku postříkej a problém zmizne jak se miloš jmenujusi piš
miloš
Jen mě zarazilo, že to udělalo tak z ničeho nic. Šlo to normálně a najednou za jízdy rup ty boty. No nic, zkusím a uvidím
Díky moc

Nechal jsem omylem pootevřené okýnko u spolujezdce v těch největších lijákách
, to že jsem měl sedačku prolitou jak prase ani rozebírat nebudu a pak to dělalo něco podobného. Asi 5 dní ovládací prvky na té straně občas fungovaly občas ne, občas okno sjelo a už na té straně nešlo dát nahoru. Musel jsem jej zavřít od řidiče. Pak to vyschlo (asi) a je zatím klid
vsadil bych to na věc jak píše miloš.

Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším 

-
- Nováček