Po vypnuti motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po vypnuti motoru
Dobry den mel bych dotaz Mam Octavii 1,9TDI/66kw Po vypnuti motoru se ozve zvuk, jako kdyz se vypusti stlaceny vzduch Vsiml jsem si toho ted, tak nevim jestli je to normalni Sundal jsem kryt motoru, nastartoval a pak vypnut U potrubi na sani je nejaky ventil a z toho ten vzduch byl vypusten Co to je???
Naposledy upravil(a) painther1 dne 21 úno 2006, 10:46, celkem upraveno 2 x.
To bude podtlakový ovladač škrtící klapky.
Při zhasnutí motoru se do té malé černé nádobky pustí podtlak a táhlo uzavře klapku v sání ( pro měkčí doběh motoru ). Po zastavení motoru se přívod podtlaku uzavře, do baňky se zpátky nasaje vzduch ( to bude ten zvuk ) a klapka uvolní sání.
Při zhasnutí motoru se do té malé černé nádobky pustí podtlak a táhlo uzavře klapku v sání ( pro měkčí doběh motoru ). Po zastavení motoru se přívod podtlaku uzavře, do baňky se zpátky nasaje vzduch ( to bude ten zvuk ) a klapka uvolní sání.

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
A když mám stejný auti a nedělá mi to?Bóďa píše:To bude podtlakový ovladač škrtící klapky.

nemám žádné auto na naftu