Montáž navigace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Montáž navigace
Poradíte mi prosím někdo se zapojením navigace?Jedná se o 2din černobílou Seat dynamic navigation system.Zajímá mě,jaká je potřeba gps anténa a zda je zapotřebí propojit rádio s abs.V příručce s eo zapojení nic nepíše.
Ja mam vypalenný cd travel pilot dx,ale nevim jestli to vezme,to budu řešit až to namontuju.Byl bys moc hodnej kdyby ses podíval,já to tam chci v neděli napáchat.K- BUS je tam jenom jeden pin,tak mi kdyztak napisš co kam připojit.Dávam to do G4,musí se předělat napájecí konektor nebo to pasije original?V těch skratkách na samolepce se nevyznam...
tak teda nevim, ja ted mam u sebe MFDcko ale rekl bych ze to bude stejny,ahf píše:- kostra je jasná
KL-58B vstup osvětlení
S-KONT trvalý 12V
TEL-M mute-kničemu
UB+ spínaný 12V
SAFE výstup
K-BUS nevim
GALA stlumení zvuku,taky kničemu
Může mi to někdo skontrolovat?
Já sem někde četl že tahle navi se sABS nepropojuje,tak nevim.
zem je zem
Ub+ staly 12V
Safe Staly 12V- to je nejaky zabezpeceni kdyz ho tam nedas tak to nepobere Pin kod
K-bus myslim ze je CAN nekam do diagnosticky zavuvky
Svetko mam vedle zeme to je snad jasny
GALA je to ztlumovani a mam pocit ze preve u navigace je docela dulezity !!!!
ted nevim o je ten S-kont mam pocit ze neco s antenou snad napajeni anteny nebo tak neco, ale to nevim presne
nejaky mapy mam tak se mi ozvi na meil skoda_dily@centrum.czahf píše:Tak sem to tam nacpal,funguje ale vypalenou mapu to nebere.Uz sem sehnal nekoho kdo mi ji snad namnoží.ABS zatím připojovat nebudu,chápu to tak,že navigace bere signál z abs v případě že nemá příjem ze družic.Takže by to mělo fungovat i bez.Je to tak?
ja nevim jak tahle ale DXo tzn MFD bere z druzice jenom jednou za 30s a proto jsou ty ABSka docela dulezity, myslim si ale ze tahle MCD se navadi pouze z druzice. Musis to vyzkouset
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0