Co vydrzi Octavia II Facelift
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Co vydrzi Octavia II Facelift
dnes nadranom presnejsie o 3:00 som mal tu nemilu prihodu ze pocas jazdy na dotycne auto padol 100 rocny dub.... resp tesne pred auto a vbehol som donho.... strecha sa odtrhla ako vrchnak na konzerve od sardinok.... ale chvala bohu co sme boli dvaja ludia v aute nic sa nestalo.... ako prvotny sok s toho co sa stalo vystriedalo nadsenie ze obaja zijeme a sme bez skrabanca... zachranari poziarnici a ani policajti neverili vlastnym ociam.... a dalsia vec co ma zarazila ze 10 minut nato ako som volal 112 tam prisla hned televizia... cize ak nieto chcete vidiet video (nakolko foto nemam nevedel som najst v aute telefon...) tak kukajte dnesne spravy na Jojke... neviem ktore ale v jednych to urcite bude.... takze ludi davajte si kurva pozor na cestach.... peace
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Re: Co vydrzi Octavia II Facelift
Si prvy majitel alebo len tak zosrandy si kupil auto co malo predtym vymenenu skrupinu a namiesto toho aby prevarili aj nosnikove a vystuhove plechy strechy tak len zvarili vonkajsi plech a hotovo ved lacna oprava a rychli predaj je pre obchodnikov na prvom miesto.Uz aj taketo som videl a krutil hlavou...Mongo píše:dnes nadranom presnejsie o 3:00 som mal tu nemilu prihodu ze pocas jazdy na dotycne auto padol 100 rocny dub.... resp tesne pred auto a vbehol som donho.... strecha sa odtrhla ako vrchnak na konzerve od sardinok.... ale chvala bohu co sme boli dvaja ludia v aute nic sa nestalo.... ako prvotny sok s toho co sa stalo vystriedalo nadsenie ze obaja zijeme a sme bez skrabanca... zachranari poziarnici a ani policajti neverili vlastnym ociam.... a dalsia vec co ma zarazila ze 10 minut nato ako som volal 112 tam prisla hned televizia... cize ak nieto chcete vidiet video (nakolko foto nemam nevedel som najst v aute telefon...) tak kukajte dnesne spravy na Jojke... neviem ktore ale v jednych to urcite bude.... takze ludi davajte si kurva pozor na cestach.... peace
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Přesně takTomas.cz píše:Odposlouchávaj záchranářské frekvence, tak vědí o těchle situacích takhle rychle.

Ještě je super si vzít s sebou dva moderátory a dvě "šprcky" na mikrofon a hned to poslat do dvou TV za dvoje prachy

Jinak samozřejmě gratuluji Mongovi, že se podruhé narodil

GIV Variant TDi ???kW
Akurat to davali v telke pekne zdemolovana ta strecha ale nezdala sa mi odtrhnuta len skor cela vtlacenu vpredu dovnutra a to dost je zazrak ze zijete.Vsetci svaty staly najskor vtom momente privas.Mongo píše:sklamem ta prvy majitel...... auto malo 5 mesiacov... ( i ked ja som nebol majitel.. len sofer v danom momente....)
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
přesně tak z toho žije spousta těch "pomocníků motoristům viz nehodový loupežníci" poslouchaj policejní vysílačky a jezděj lovit práci pro servisy on prvotní šok a nabídnutá pomoc v "nouzi" se blbě odříká a spíš člověk kývne.Já se jednou roztočil a ometl auto,tak během 5minut přijel "sup" a snažil se mě ulovit a ještě mi říkal že servis co jsem si vybral nejni kvalitní a že by mohl vyprávět zajímavé že jsem ho nikdy neviděl že by se u nás mihnulTomas.cz píše:Odposlouchávaj záchranářské frekvence, tak vědí o těchle situacích takhle rychle, v ČR mi to potvrdil vysoce postavený pracovník / známí / na BIS.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Mongo gratuluju k narozeninám podobně dopadne auto když vezme koně tak v 110 každopádně to ještě opravíš....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower