Diagnostika ŘJ bez budíků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Diagnostika ŘJ bez budíků
Zdar mám problém připojit k motoru Fabii RS 2007 centrální jednotku s komfort (6Q0 959 433 E) k řídicí jednotce motoru přes k-vedení nepřipojí se nikam přitom podle schématu Gateway s k-vedením je v centrální jednotce vše je pod napětím a propojeno jen budíky odpojeny. Zatím mám v autě připojeny budíky z Octavie RS 2004 a tam se připojí k-vedení ale Can-bus nefunguje a když připojím budíky s k-vedením k centrální jednotce tak to napíše chybu komunikace nebo něco takového ale má to aspoň snahu jinak řeším hlavně otázku toho gateway ted ji mám v budících a ve fabii je v centrálu tak by to mělo fungovat aji bez budíků tak jestli to náhodou někdo neví kde je problém díky
Seat Ibiza sport 1.9TDI motor Fabia RS 2007 6spajzka ,chip na 124KW ,intercooler čelní ,filtr K&N
mam motor Fabia RS 2007, RJ motoru je Fabia RS ale budiky jsou Octavia RS a v tech budicich je gateway a k-vedeni ke ktere pripojena diagnostika a motor.Pripojeni diagnostiky pise- K1-ok, K2-ok, CAN-BUS not ready, ale ted prijde problem mam centralni ridici jednotku vozu s komfortni jednotkou k Fabii RS 2007 a podle schematu je gateway s k-vedenim v centralni jednotce a budiky jsou jen pres can-bus pripojeny jen aby neco zobrazovaly jinak vse obstarava cetralni jednotka v tom je rozdil mezi konektorama (octavia 32a modry 32b zeleny), (fabia 32a zeleny) a ja sem k-vedeni modry konektor na budikach odpojil a propojil sem k-vedeni centralni jednotky s motorem a nic diagnostika tim padem vede do centralni jednotky a vse je pod napetim tak nechapu proc to nefunguje ,budiky ktere me tvrdily ze fungovat nebudou nejak funguji a original ne hlavne me jde o to jestli to nekdo na ty fabii zkousel diagnostikovat bez budiku ja si myslim ze o to by se mela postarat centralni jednotka tak snad je to jasnejsi
Je to aby mi fungoval tempomat alarm atd
Je to aby mi fungoval tempomat alarm atd
Seat Ibiza sport 1.9TDI motor Fabia RS 2007 6spajzka ,chip na 124KW ,intercooler čelní ,filtr K&N
Ja mam v planu tam dat budiky z fabie ale na co budu kupovat budiky nebo menit kdyz nevim vysledek s tou centralkou jenom me zajima staci k-vedeni na rozchozeni nebo to potrebuje aji CAN-BUS? diky
A to abych objasnil proc je to takhle tak jsem koupil motor centralni jednotku a komfort a esp zvlast ,rj motoru, a budiky od jinych lidi
A to abych objasnil proc je to takhle tak jsem koupil motor centralni jednotku a komfort a esp zvlast ,rj motoru, a budiky od jinych lidi
tak uz sem na to prisel kde byla chyba k-vedeni mam pripojeny do budiku a oni to pak oznacuji w-vedeni a to vede do rj motoru takze kdyz sem to pripojil do k-vedeni v diagnostice a odpojil jakykoliv konektor na budikach tak se to rozpoji ,protoze modry je vstup k-vedeni a zeleny je vystup k-vedeni oznaceny jako w z budiku do RJ ale stejne to zas pise :
controller uses unknown protocol!
protocol keywords: $FDEB nevim co to je tak kdyby nahodou nekdo vedel
diagnostiku ma vag 408 a nebo druhou 908
controller uses unknown protocol!
protocol keywords: $FDEB nevim co to je tak kdyby nahodou nekdo vedel
diagnostiku ma vag 408 a nebo druhou 908