Citroen AX 1.4 D prehrivani..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Citroen AX 1.4 D prehrivani..
Cus lidi mam takovej mensi problem. Tyka se to meho priblizovadla viz predmet. Jel jsem a rozsvitila se mi kontrolka na vodu prehrati zastavim rikam ze by tam nebyla voda?? Ejhle voda tam je a i po vychladnuti stejny problem po par km zas kontrolka. Z topeni jde takovej divnej smrad kdyz se topi. Tet me napadlo par veci termostat, vodni pumpa, jako tesneni pod hlavou se mi to nezda ani hlava - nekouri to bile a v oleji zadna emulze. Tak premyslim cim to je? Nevite nekdo co stim?? Za pripadne rychle odpovedi budu vdecny. Dekuji s pozdravem Kodl
- kasamot
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Měl jsem podobný problém. Jednou se mi rozsvítila kontrolka, když nesepnul ventilátor a motor hned KO. Pořád se to pak už přehřívalo a ztrácela se voda. Výměna těsnění nestačila, takže hlava KO. Dával jsem radši jinej motor...
Ale pokud bylo KO čepadlo, tak je to v pohodě a měla by stačit výměna.
Ale pokud bylo KO čepadlo, tak je to v pohodě a měla by stačit výměna.
G4 TDI, 81kW, předek 312mm+panc. hadice, Kola: RH 17"x8.5" - 225/45 a 17"x10" - 235/45, Podvozek: stavitelný KW, silentbloky předek powerflex a TT, zadek powerflex, egr off
vodni pumpa tekla tu jsem dal novou a podlepil jeste tmelem.. termostat novej tez poradne ocistenej a podlepenej tmelem.. po pa dnech ok ale zas ubytek vody, ale strasne tlakuje po dlesi jizde nebo vetsim zahrati.. pousti to vodu z dolni hadice spona neudrzi tlak.. jinak kontrolka nesviti na prehrivani motoru a stim ventilatorem kdyz se sepne tak chod motoru je jinej strasne se klepe.. jestli je to tesneni nebo hlava jak to presneji poznam?? po doliti tekuti az nahoru v chladici netlakuje nic vodu??.. jinak mam nahradni hlavu.. jinak odvzdusneni chladic pak ten bezmekt na motoru a pak hadice od topeni?? dik za rady s pozdravem Kodl