Kango 1.5 dci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kango 1.5 dci
Ahoj vsem, strejda ma na kangu houpavej volnobeh, a ted to jeste jakoby sičí, pripomaná mi to unikající kompresní tlak... 2 vstriky by meli byt novy a 2 horší, tudíš se chci zeptat zda se na nich da opravit ostvírací tlak jako se to dela na obycejnych mech.vstrikach.(myslim tím vymezení poodloškami vevnitřku)
díky. jo a kolik Voltu tece do vstriku nay otevrení??? diky
díky. jo a kolik Voltu tece do vstriku nay otevrení??? diky
To teda nešel,za chvíli ti to přestane i startovat protože ten přepad se bude dále zvyšovat a čerpadlo už nebude stíhat dodávat dostatečný tlak.
Vstřikovače i čerpadlo se nechá dát opravit, nemusí se dávat hned nové.
Zkus to třeba tady:http://www.rada-bosch.cz/default.asp?ids=354&idm=273
Vstřikovače i čerpadlo se nechá dát opravit, nemusí se dávat hned nové.
Zkus to třeba tady:http://www.rada-bosch.cz/default.asp?ids=354&idm=273
Grande Punto 1,3JTD 90PS
Vyndat vstřikovače, u tý 1.5DCi to jde dobře a dát na test, jestli jsi z Kolína tak v Poděbradech je Lucas/Delphi servis osobní zkušenost vynikající.
Otestuje to na mašině a uvidíte hned.
Teď mám jednu sadu vyndanou, jeden vstřik má otvírací tlak ok ale nafta valí do přepadu, druhý otvírá až na 500bar a je hodně přidřen a další dva jsou elektriky úplně ko
Otestuje to na mašině a uvidíte hned.
Teď mám jednu sadu vyndanou, jeden vstřik má otvírací tlak ok ale nafta valí do přepadu, druhý otvírá až na 500bar a je hodně přidřen a další dva jsou elektriky úplně ko
no jo ale ta kontrola neni zadarmo. ted sem si to privezl domu a volnobeh to ma ne primo houpajici ale spis jak dr dr dr. takhle si do drnci chvili, pak se rozsviti zhaveni a volnobeh stoupne na 1000ot. jinak se i zvisila spotreba ktera je kolem 7l s lehkou nohou. prepady sem i za chodu odpojil a ze vsech to pulzne strikalo stejne. ten zvuk nahraju a dam to na net. jeste otazka vacku na tohle by nekdo nemel??? pač toto auto se pred rokem potkalo, dala se nova vacka, nove ventili a auto chizlo na chvili, pote zdechlo. odvezlo se to na servis, a tam ta nova vacka na 3 kusy vyyletela z bloku, a auto nevrcelo z duvodu udajne ucpanych vstriku. vysriky se nechali opravit a ta ohnuta vacka se dala zpatky po narovnani od oka. tak dle meho ten huc huc volnobeh bude na vacce, ale ta spotraba a ted i to divne jako cvakani mi je divne.