grand 2.5 td prosba o radu

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karel pacák
Nováček
Odpovědi: 0

grand 2.5 td prosba o radu

Příspěvek od karel pacák »

dobrý den , potřeboji radu , mám chrysler voyager 2.5 td rv. 1997 , dnes se mi stalo , že motor začal jít jakoby na 3 válce , někde nahoře na levé straně motoru na straně nad vodní pumpou je spousta oleje, dojel jsem s tím z rozvadova do prahy jelo to tak 90 ale netáhne, doma v malých otáčkách se rosvítil olej. motor nekouří ale není slyšet turbo, díky za radu
mildah
Nováček

Příspěvek od mildah »

Sundej ventilovy víko a podívej se jestli se ti nepovolily vahadla na ventilech.
automacher
Aktivista

Příspěvek od automacher »

mildah píše:Sundej ventilovy víko a podívej se jestli se ti nepovolily vahadla na ventilech.
Cloveče to asi tažko že by sa mu povolili. To jedine že by ich daval dole čo asi nie. (wallbash) (wallbash) Daj to niekomu čo o tom aspon niečo vie. Asi turbo KO. Inak toto auto mám teraz doma. Utrhlo tam retaz a už pár tyždnov majitel zhana rozvody (LOL) (LOL) Inak zdvyhatka su hydraulicke takže radšej nič nedavaj dole. (rofl) (rofl) Ty si akurat možeš skontrolovať olej. Vela zdaru. :( :(
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
mildah
Nováček

Příspěvek od mildah »

Bohužel je to běžná věc u 2.2 TD VM,že se povolí vahadla nebo utrhne šteft.
automacher
Aktivista

Příspěvek od automacher »

mildah píše:Bohužel je to běžná věc u 2.2 TD VM,že se povolí vahadla nebo utrhne šteft.
To určite ano. Ale až po zakroku nejakeho borca. (rofl) (rofl) (rofl) To maš tak ked niekto dotahuje šroby podla nálady.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Odpovědět

Zpět na „Americké vozy“