Zdravím,
potřebuji pomoc poradit jak a kde se dá vyřadit IMMO z provozu.
Pokud znáte někoho z Karlovarského kraje dejte prosím vědět.
Stilouš mi poslední dobou z ničeho nic během jízdy chcípne. Projevuje se to tak, že nereaguje na plynový pedál a motor pokud se na pedál šlápne rychleji chcípne nebo vydává zvuk jako by jel na 2-3 válce.
Po vypnutí, vyndání klíčku za zapalování a zamknutí auta pomocí DO a následně jeho odemknutí stejným způsobem se po nastartování motor chová úplně normálně a Stilouš frčí dál.
Tohle fungovalo až do dnes, kdy to šlo nastartovat až na 20 pokus, kdy mi pomáhali i policisté.
Úplně stejné problémy jsem měl loni touto dobou, viz Téma " Vstřiky Fiat Stilo" kdy kontrolovali vstřiky, čerpadla atd měnilo se i čidlo na klice atd. Je mi to trochu celé divné že celý rok nic a najednou když je takové počasí jako je za poslední 3 týdny tak se to projevuje.
Celá ta sranda mě stála pořádný peníz. Proto si myslím že by se mohlo jednat právě o IMMO.
Pokud budete mít jakékoliv nápady opět předem moc děkuji.
IMMO OFF FIAT STILO 1.9 JTD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
No, já dnes jel s Mareou 100HP,1,9 TD a když zhasne immo, motor chytne, ale někdy se stane,že je hluchý a slyším cvaknout relé..Ale při druhém startu chytne vždy...majitel to ví a neřeší to, ale je to divné...A u mne 16,16V Bravo immo kolikrát ani nezhasne a jede to vždy..A kolega to má to samé..Záhada..
nepropadat panice...
- Honza ITC
- Nesolidní prodejce
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli je to ještě aktuální, ale tohle imobiliserem nenbude, nebo spíš imobiliserem klíček - řídící jednotka motoru. Protože jednotka, kontroluje shodu imobiliseru vždy jen před startem, za běhu motoru už ne, takže to by ti motor kvůli tomu nechcípnul.
Druhá věc je, jestli tam nemáš ještě nějakej dodělanej imobiliser, třeba součástí toho dálkového ovládání, když píšeš že odemknutí/zamknutí mělo vliv.
Druhá věc je, jestli tam nemáš ještě nějakej dodělanej imobiliser, třeba součástí toho dálkového ovládání, když píšeš že odemknutí/zamknutí mělo vliv.
-
- Sběrač informací
Re: IMMO OFF FIAT STILO 1.9 JTD
svecprtavec píše:Zdravím,
potřebuji pomoc poradit jak a kde se dá vyřadit IMMO z provozu.
Pokud znáte někoho z Karlovarského kraje dejte prosím vědět.
Stilouš mi poslední dobou z ničeho nic během jízdy chcípne. Projevuje se to tak, že nereaguje na plynový pedál a motor pokud se na pedál šlápne rychleji chcípne nebo vydává zvuk jako by jel na 2-3 válce.
Po vypnutí, vyndání klíčku za zapalování a zamknutí auta pomocí DO a následně jeho odemknutí stejným způsobem se po nastartování motor chová úplně normálně a Stilouš frčí dál.
Tohle fungovalo až do dnes, kdy to šlo nastartovat až na 20 pokus, kdy mi pomáhali i policisté.
Úplně stejné problémy jsem měl loni touto dobou, viz Téma " Vstřiky Fiat Stilo" kdy kontrolovali vstřiky, čerpadla atd měnilo se i čidlo na klice atd. Je mi to trochu celé divné že celý rok nic a najednou když je takové počasí jako je za poslední 3 týdny tak se to projevuje.
Celá ta sranda mě stála pořádný peníz. Proto si myslím že by se mohlo jednat právě o IMMO.
Pokud budete mít jakékoliv nápady opět předem moc děkuji.
Ahoj mel jsem upne stejny problem, jako prvni zkontroluj setrvak!!!!!
to auto kdyz to zacne delat tak se motor trese jak kdyz by chtel odeji do věčných lovišť,zajimave je že ten setrvak ani není slyset ze by mlatil,cim nižsi teplata ti jsou horsí starty........Ja to resil cca 5 dni a to jsem to chtel už vzdat