STILO NESTARTUJE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
STILO NESTARTUJE
Zdravím,
neprve přeji všem šťastný Nový rok 2011.
Mám zvláštní problém. Mé Stilo 1,9 JTD nejde nastartovat. Zvláštní na tom je to, že na laně chytne po cca 20 metrech. Auto nehlásí žádné závady. Pro jistotu jsem vyměnil i palivový filtr. Po jeho výměně pokud se auto roztáhne a tím nastartuje je znatelná změna chodu motoru k lepšímu. Otáčky nekolísají a i při jízdě auto necuká.
Pokud se zůstane stát tak 1-2 hod tak jde nastartovat normálně. Pokud se nechá stá přes noc tak druhý den chytne tak na cca 5 vteřin a potom chcípne a už se nenastartuje. Startér točí motor má snahu tak tak chytit ale nechytne, takže se musí opět roztahovat.
Děkuji za opětovné rady a porady.
neprve přeji všem šťastný Nový rok 2011.
Mám zvláštní problém. Mé Stilo 1,9 JTD nejde nastartovat. Zvláštní na tom je to, že na laně chytne po cca 20 metrech. Auto nehlásí žádné závady. Pro jistotu jsem vyměnil i palivový filtr. Po jeho výměně pokud se auto roztáhne a tím nastartuje je znatelná změna chodu motoru k lepšímu. Otáčky nekolísají a i při jízdě auto necuká.
Pokud se zůstane stát tak 1-2 hod tak jde nastartovat normálně. Pokud se nechá stá přes noc tak druhý den chytne tak na cca 5 vteřin a potom chcípne a už se nenastartuje. Startér točí motor má snahu tak tak chytit ale nechytne, takže se musí opět roztahovat.
Děkuji za opětovné rady a porady.
-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
HEURÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
VÁŽENÍ A MILÍ,
opět mi nezbývá než Vám všem poděkovat a Stilouš se už asi nemusí bát
že ho vyhodím. I když ještě uprímně nevím nevím.
Právě mi volali z Fiatu, že to byl EGR ventil ( DODATEČNĚ UPRAVUJI PODLE FAKTURY- ŠLO O AGR VENTIL ) je to to samé jako EGR???. Vyčistili ho a prý maká. Čistili ho i lini, takže to vydrželo přesně rok.
Nyní vyvstává otázka, jestli by se nevyplatilo ho úplně odstranit pokud to jde. Pokud ano nebudu se bránit navrhovaným postupům.
Přeji pěkný den.

Naposledy upravil(a) svecprtavec dne 04 led 2011, 18:39, celkem upraveno 1 x.