BMW TDS nechce jet za studena

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ernest
Nováček
Odpovědi: 0

BMW TDS nechce jet za studena

Příspěvek od ernest »

pánové mám dotaz jednou z ničeho nic mi tds po nastartování nechtělo ject za studena. po ohřátí jsem tomu naložil a nešla tam nafta ukazovalo to na ekonoměru 10litrů při plném plynu.. turbo bylo slyšet ale nemělo to dostatek nafty. A od té doby to dělá téměř pokaždý když je to studený po ohřátí tomu šlápnu a po chvíli se to chytí a pak jede jako nikdy čím to je? Čerpadlo je tam úplně nové a diagnostika nic neřekla. copak to je? Není to jen špatné čidlo tlaku turba? Hadička bez známky poškození..
Naposledy upravil(a) ernest dne 17 úno 2011, 11:45, celkem upraveno 1 x.
ernest
Nováček

Příspěvek od ernest »

a když už jsme u toho tak i po výměně čerpadla,rozvodů atd to teplý startuje dlouho..když to nezažhavý a není to cca do 10 min od chcípnutí tak to startuje jako když bylo čerpadlo ko.. Nastavený je všechno ok,nenapadá mě nic..co řídicí vstřik? ale diagnostika nic neříkala?
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Pokud za studena chytá dobře a za tepla nechytá tak je většinou vyběhaná rozdělovací hlava v čerpadle, u těhle aut je to docela běžný. Ale zkontroluj ještě teplotní čidlo pro řídící jednotku. Ale to by měla ukázat diagnostika.
viktorddd
Přispěvovatel

Příspěvek od viktorddd »

pozri aj rozvody či nie sú posunuté, v "režime" keď to ide normálne ťahá pekne v celom spektre otáčok? nie sú nejaké výpadky ťahu okolo cca 2500ot?
ernest
Nováček

Příspěvek od ernest »

právě že čerpadlo úplně nové.. čidlo teploty v sání taky.. rozvody taky nové úplně komplet..dělané origo..a když to sepne tak to jede jako čert od 2200 do 5000 ot. :? je to takový že tam nejde nafta nejede netáhne a najednou cvak a jede jak hovado a je jedno na jakej kvalt..jako kdyby turbo jelo ale málo nafty a pak sepne dá naftu a jede to..
viktorddd
Přispěvovatel

Příspěvek od viktorddd »

palivový filter kedy bol menený?
ernest
Nováček

Příspěvek od ernest »

všechno najednou asi tak 12000km
Odpovědět

Zpět na „BMW“