Mazda premacy 2.0 TD 66 kw za tepla nestartuje vůbec!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mazda premacy 2.0 TD 66 kw za tepla nestartuje vůbec!!!
Tak vás tu všechny zdravím a prosím o pomoc.
Nesetkal se tu někdo s touhle závadou???
Auto za studena jde nastartovat ale jak se ohřeje tak už nic !
Co to může ovlivňovat čerpadlo nebo nějaké čidlo já se s tímto motorem ještě nesetkal a je to vyrobené v japonsko v Hirošimě tak to je mazec !!!
Diagnostickou zástrčku to má v motorovém prostoru ale nevím čím se spojit pač nemám schéma na zapojení pinů a nevím jestli texa to zvládne.
Prosím vás o každou radu co s kontrolovat děkuji Roman
ještě jsem zapomenul dodat že bliká kontrolka žhavení
Nesetkal se tu někdo s touhle závadou???
Auto za studena jde nastartovat ale jak se ohřeje tak už nic !
Co to může ovlivňovat čerpadlo nebo nějaké čidlo já se s tímto motorem ještě nesetkal a je to vyrobené v japonsko v Hirošimě tak to je mazec !!!
Diagnostickou zástrčku to má v motorovém prostoru ale nevím čím se spojit pač nemám schéma na zapojení pinů a nevím jestli texa to zvládne.
Prosím vás o každou radu co s kontrolovat děkuji Roman
ještě jsem zapomenul dodat že bliká kontrolka žhavení
ten spill valve celkem casto odejde.. Take jsem se parkrat setkal ze odesel imobilizer - pokud je tam Lucas (byva take Mitsubishi). Nebo snimac polohy hridele cerpadla.. Mechanicky to cerpadlo je v podstate neznicitelne, dost podobne VP30 od Bosche, az na to ze mnohem odolnejsi..
Zkratka, chce to diagnostiku, funguje s tim i obyc KTSka, v nejhorsim se kody daji i vyblikat..
Origosh: na koho tu clovek nenarazi
Zkratka, chce to diagnostiku, funguje s tim i obyc KTSka, v nejhorsim se kody daji i vyblikat..

a má někdo postup jak to vyblikat.AndrejKv píše:ten spill valve celkem casto odejde.. Take jsem se parkrat setkal ze odesel imobilizer - pokud je tam Lucas (byva take Mitsubishi). Nebo snimac polohy hridele cerpadla.. Mechanicky to cerpadlo je v podstate neznicitelne, dost podobne VP30 od Bosche, az na to ze mnohem odolnejsi..
A ještě jeden dotaz ten ventil se dá nějak proměřit nemáte někdo hodnoty!!!
Dekuji za každou radu
origoš ten ventil se nějak nastavuje a nebo co je v něm?
A ještě jeden dotaz není nějaká čínská diag. za pár korun co to zvládne!
Roman 101 píše:v mitchellu je postup.. nebo ve workshop manualu. Ventil se moc promerit neda, ma odpor ca 0.8ohmu, takze jen zhruba.AndrejKv píše: a má někdo postup jak to vyblikat.
Dekuji za každou radu
Nejlepsi je podivat se co se na nem deje osciloskopem..
Zadny ventil se nijak nenastavuje, veskere nastaveni se pise do kalibracni pameti cerpadla
AndrejKv píše:sakra workschop nemámRoman 101 píše:v mitchellu je postup.. nebo ve workshop manualu. Ventil se moc promerit neda, ma odpor ca 0.8ohmu, takze jen zhruba.AndrejKv píše: a má někdo postup jak to vyblikat.
Dekuji za každou radu
Nejlepsi je podivat se co se na nem deje osciloskopem..
Zadny ventil se nijak nenastavuje, veskere nastaveni se pise do kalibracni pameti cerpadlanemůžete se mi někdo podívat co o tom píšou dík moc