Golf3 nudzovy rezim

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bubocbr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Golf3 nudzovy rezim

Příspěvek od bubocbr »

Ahojte mam nasledovny problem pri 3000ot/min mi to pada do nudzaku. Vypise mi to tieto chyby 575 reg.odchylka a 519 snimac tlaku v sacom potr. G71 odpojeny skart na plus .Ale ten sa nachdza v riadiacke (crazy). Vymenil som na skusku N75,aj vahu test akc.clenov OK len sa mi nezdal dost dlhy chod tiahla privery turba ma to chodit asi 11mm? a moholo by to sposobovat tento problem asi hej.
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

575 špatně zapojené, nebo ucpané hadice, vadná tlaková nádobka turba, ventil omezení plnícího tlaku špatný
519 přerušene vedení nebo zkrat na kostru, snímač vadný
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Tak to som si aj Ja precital vo VIS-e .Mna skor zaujima ci chyba 575 moze sposobit chybu 519-snimac odpojeny skrat na plus lebo ten snimac je priamo v riadiacke motora ? alebo je to na opak. Dik
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Snímač Atmosferického Tlaku je V Riadiacej Jednotke a nie snímač Tlaku v Sacom potrubí. Nasjkôr OPrav alebo Vymeň snímač a Potom Rieš problém jedna ale Zréjme už tam nebude :)
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

A naco potom ide hadicka podtlaku do riadiacky a kde sa podla teba nachadza snimac G71 na motore AFN ?Viem su dva typy riadiaciek rozdeluje sa to podla koncoveho cisla niektore motory ho maju na interkulery prevazne GIV ale GIII ho ma v riadiacke aj so snimacom atmosferickeho tlaku a to je ten prob.ze ci sa to da vobec opravit v riadiacke alebo je to sposobene niecim inym
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Pokud ti vede hadicka do ridicky, tak tam jsou oba snimace.
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

To ze je tam viem ale myslis ze chyba je v nom-teda v riadiacke? alebo je to dosledok niecoho ineho
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Pokud máš ovládání turba, podtlaky a ventil N75 v pořádku pak nejspíš ano. Takhle se projevují i ty novější snímače, co jsou už na trubě, nebo v chladiči.
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Zase jedno ale ? ked kontrolujem tlak na volnobeh tak to ukazuje v poriadku pozadovany a skutocny (LOL)
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Jenže to je téměř vždy nějaký ale, s tímhle snímačem v říd. jednotce zkušenost nemám, ALE setkal jsem se s tím už několikrát u novějšího provedení, že to dělalo jen někdy(jinak vše OK), a byl špatný snímač teploty a množství nasávaného vzduchu.Vjednom případě to dělalo tak jednou za týden.Po výměně OK.Třeba to není tím jen Ti zděluji svou zkušenost ,ta jako Karl.
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

JAsne ale :D ja len tak ci sa niekto nestretol s pobnym prob.cital som aj nemecke fora a tam to riesili vymenou riadiacky co pre nich neni az taky velky problem ."Ale" u nas... vies sam kazdy chce za korunu........ asi to budem musiet rozpolit
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

No jestli ten problém po výměně zmizel ta pak je to vcelku jednoznačný. Jestli se to dá opravit, nebo vyměnit to fak nevím. Mám tady jednu do Sharana, tak se snad půjdu kouknout. (LOL)
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Tak jsem ji rozloupnul ,a pokud to seženeš, tak vyměnit to půjde.
V jednotce ze Sharana je to Bosch 0273 003 210.250kpa. Hodně zdaru :-D
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Nooo tak ty to mas inak v pohotovosti :o rozlupnute skontrolovane :) dik zajtra sa na to skusim pozriet
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Dnes som to skontroloval snimac je asi OK hadicky OK ziadny studeny spoj na snimaci a stale pada do nudzaku (LOL) HILFE !?!?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“